Καταδικάστηκε 50χρονη στη Φθιώτιδα που κατήγγειλε για ξυλοδαρμό τον σύζυγό της

    Ημερομηνία:

    Γυναίκα από τη Φθιώτιδα καταδικάστηκε μετά την καταγγελία της για ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της.

    Όλα ξεκίνησαν στις 28 Νοεμβρίου, στο χωριό της Λοκρίδας, καθώς τότε κλήθηκε η αστυνομία τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, μετά τις καταγγελίες περί ενδοοικογενειακής βίας.

    Όπως υποστήριζε, ο σύζυγός της την είχε χτυπήσει και απειλήσει.

    Μάλιστα, είχε καλέσει και μια γειτόνισσα γιατί είχε φοβηθεί από τη συμπεριφορά του συντρόφου της.

    Η έκθεση της αστυνομίας ωστόσο και κυρίως η κατάθεση του κατηγορούμενου συζύγου, ήταν πολύ διαφορετική.

    Ειδικότερα, αναφέρουν ότι η 50χρονη ήταν εμφανώς μεθυσμένη, ενώ όπως κατέθεσε ο σύζυγός της, είχε πέσει μόνη της εξαιτίας του ποτού.

    Ο ίδιος το μόνο που είχε προσπαθήσει να κάνει ήταν να τη σηκώσει αλλά εκείνη αντέδρασε και τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να την απωθήσει για να αμυνθεί.

    Βάσει της καταγγελίας ωστόσο συνελήφθη, με τον ίδιο επίσης να καταγγέλλει τη σύζυγό του για το χτύπημα και τις βρισιές που δέχτηκε.

    Έτσι αμφότεροι κλήθηκαν για εξηγήσεις το ίδιο μεσημέρι στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, με τον σύζυγο να αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής απειλής, της όλως ελαφράς σωματικής βλάβης και της εξύβρισης και η σύζυγος τις κατηγορίες, της ελαφράς σωματικής βλάβης και της εξύβρισης.

    Αναβλήθηκε ωστόσο για τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου, με τον άνδρα να αφήνεται ελεύθερος με την υποχρέωση να απομακρυνθεί από το σπίτι όπου διέμεναν, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

    Στην παραπάνω ημερομηνία το Δικαστήριο έγινε κανονικά, με τον κατηγορούμενο να είναι παρών.

    Το Δικαστήριο τον έκρινε αθώο και έπαψε οριστικά την ποινική δίωξη σε βάρος του για τις άλλες δύο πράξεις.

    Αντίθετα η γυναίκα του δικάστηκε ερήμην με το Δικαστήριο να την κρίνει ένοχη για τις πράξεις:

    «Όλως ελαφράς σωματικής βλάβης και της εξύβρισης», επιβάλλοντάς της συνολική χρηματική ποινή 450 ευρώ συν τα δικαστικά έξοδα ύψους 200 ευρώ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανδρέας Τσώκος: «Η καρδιά της ανάπτυξης χτυπά στην Πάτρα»

    Συνάντηση του Πολιτευτή ΝΔ Αχαΐας Ανδρέα Τσώκου με τον...

    Στο Αγρίνιο η Εικόνα της Παναγίας Τρυπητής

    Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ενημερώνει πως κατόπιν...

    Μητσοτάκης: Κατανοώ τη δυσαρέσκεια αγροτών για τις καθυστερήσεις, αλλά σε σχέση με το 2024 θα λάβουν μισό δισ. παραπάνω

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε σήμερα στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής και...

    Πάτρα: Εβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο γνωστού προπονητή πυγμαχίας

    Ολοσχερώς καταστράφηκε τα ξημερώματα όχημα στην Πάτρα από πυρκαγιά. Το...