Καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση ο 69χρονος που επιτέθηκε σε ανήλικες μέσα σε αστικό

    Ημερομηνία:

    Με ποινή φυλάκισης 19 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε 69χρονο για σεξουαλική παρενόχληση 5 ανηλίκων κοριτσιών σε αστικό λεωφορείο της Θεσσαλονίκης.
    Επιπλέον του επιβλήθηκε και χρηματική ποινή 200 ημερήσιων μονάδων προς 5 ευρώ/μέρα.

    Κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για εξύβριση ενώ η έφεση του είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα και αφέθηκε ελεύθερος.

    Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι οι καταγγέλλουσες λένε ψέματα, ότι είναι αθώος και ότι θέλουν να τον κλείσουν στη φυλακή.

    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 69χρονος άνδρας συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας – Χορτιάτη καθώς σύμφωνα με καταγγελία, εξύβρισε και με ασελγείς χειρονομίες και προτάσεις, που αφορούν σε ασελγείς πράξεις, προσέβαλε την αξιοπρέπεια πέντε νεαρών κοριτσιών εντός αστικού λεωφορείου.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαϊα: Σοκ με νεκρά ζώα! Πέταξαν φόλες ανήμερα της Παγκόσμια ημέρας ζώων! Πάνω από 8 νεκρά

    O Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιαλείας ανακοινωσε: Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων χτες. Αργά...

    Δυτική Ελλάδα: Ανετράπη όχημα πριν την γέφυρα – Πολύ σοβαρά ο οδηγός – Φωτό

    Μεγάλη κινητοποίηση πριν λίγο της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ...

    Ζευγάρι ηθοποιών που συμπρωταγωνιστούσε σε σειρά χώρισε μετά από δύο χρόνια σχέσης

    Η Άσλεϊ Παρκ η πρωταγωνίστρια της σειράς «Emily in Paris» και...

    Δυτική Ελλάδα: Βρέθηκε νεκρός σε χωράφι – φωτό

    Κινητοποίηση των αρχών υπήρξε πριν λίγα λεπτά στο Αγρίνιο...