Κατάλαβαν την “γκάφα” τους και το πήραν πίσω! Αυτοί είναι οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που τελικά… δεν μετατίθενται

    Ημερομηνία:

    Ανατροπή δεδομένων σημειώθηκε στις μεταθέσεις των δύο αξιωματικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας και πιο συγκεκριμένα σε Ασφάλεια Πατρών και Ασφάλεια Δυτικής Αχαΐας. Πρόκειται για μια υπόθεση που είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια στους κόλπους της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

    Πρόκειται για τους αστυνομικούς υποδιευθυντές Κώστα Δελημάρη και Θεοδόση Σαμπανιώτη που υπηρετούν στις θέσεις του Τμηματάρχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Διοικητή της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας αντίστοιχα. Αξιωματικοί με πλούσια υπηρεσιακή δράση και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους, στην πολυετή παρουσία τους, στις Υπηρεσίες Ασφαλείας της περιοχής.

    Σύμφωνα με την απόφαση, ο μεν Κώστας Δελημάρης επρόκειτο να μετατεθεί στο Τμήμα Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας και ο προκάτοχός του Θεοδόσης Σαμπανιώτης στο τρίτο Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας, ως Διοικητής.

    Τελικά, οι δύο πολύκροτες μεταθέσεις ανεκλήθησαν από το αρμόδιο υπηρεσιακό συμβούλιο κι αφού πρώτα οι αξιωματικοί είχαν προσφύγει κατά της απόφασης.

    Έτσι, οι δύο πολύπειροι αστυνομικοί παραμένουν στη θέση τους συνεχίζοντας το πολύτιμο έργο τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ρεκόρ εγγραφών στη ΝΔ – Δείτε το τελικό νούμερο

    Ρεκορ εγγραφών ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ. Ο...

    Μια συνάντηση με αναμνήσεις 20 και πλέον χρόνων

    Μια συνάντηση με αναμνήσεις 20 και πλέον χρόνων. Ο...

    Πατρών – Πύργου: Ολιγοήμερη αναβολή στην παράδοση;

    Σκέψεις για ολιγοήμερη αναβολή της παράδοσης του τελευταίου τμήματος...

    ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ: Κανένας Δήμος επαίτης. Όχι στην επιβάρυνση των δημοτών μας που στενάζουν

    Λίγες μόνο μέρες μετά το συνέδριο της ΚΕΔΕ επιβεβαιώνονται...