ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΤΖΕΛΒΕ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ: Η Μουρτζούκος είναι ο πιο κακός άνθρωπος! Είναι serial killer βρεφών

    Ημερομηνία:

    Το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στα Δικαστήρια της Πάτρας η Κατερίνα, από την Κάτω Αχαϊα, μητέρα ενός εκ των βρεφών που έχασαν τη ζωή τους στην υπόθεση με κατηγορούμενη την Ειρήνη Μουρτζούκου. Η μητέρα, συνοδευόμενη από τη δικηγόρο της Βασιλική Ντζελβέ, βρέθηκε ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Η Κατερίνα ζητά δικαίωση για τον φόνο του παιδιού της, ηλικίας μόλις 6 μηνών από τα χέρια της 25χρονης.

    Η παρουσία της στα δικαστήρια συγκλόνισε, καθώς η ίδια δεν έχει πάψει να αγωνίζεται για την αλήθεια και τη μνήμη του βρέφους της.

    Η Βασιλική Ντελβέ δήλωσε πώς βρέθηκε στα Δικαστήρια να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής. Οπως είπε η Μουρτζούκου είναι μία κατά συρροή δολοφόνος βρεφών, είναι ένας κακός άνθρωπος, και έχει διαπράξει το ειδεχθέστερο έγκλημα στην Ελλάδα. Πιο ειδεχθές και από αυτό της Πισπιρίγκου, αφού η 35χρονη σκότωσε τα 3 της παιδιά, ενώ η Μουρτζούκου τα δύο δικά της αλλά και τουλάχιστον δύο άλλων. Εκανε δε σχόλιο και για το ενδεχόμενο να επικαλεστεί η υπεράσπιση ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες λέγοντας πώς δεν έχει κανένα ψυχιατρικό πρόβλημα η Μουρτζούκου και αυτό φάνηκε και στην τηλεόραση. Γνώριζε καλά τι έκανε και πώς το έκανε.

     

    GLEARNET

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17-10-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ-ΑΛΙΑΝΑΚΗ ΕΤΩΝ 86 Κηδεύουμε την Πέμπτη 16-10-2025...

    Καλάβρυτα: Εξελίξεις με το Νοσοκομείο σε συνάντηση Δημάρχου – Υπουργού Υγείας (Φωτο)

    Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη είχε το...