Κατάθεση τροπολογίας για στήριξη κλινικοεργαστηριακών γιατρών

    Ημερομηνία:

    Με τροπολογία που κατατέθηκε χθες το βράδυ και ψηφίζεται την Τρίτη ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης όπως είχε δεσμευτεί και ανακοινώσει στις 30 Ιουνίου στους εκπροσώπους των κλινικοεργαστηριακών και διαγνωστικών κέντρων προσθέτει άλλα 15 εκ. ευρώ στον κλειστό προϋπολογισμό και η συνολική αύξηση αυτού θα φθάσει τα 55 εκ. ευρώ μαζί με την ανακατανομή.

    Επιπλέον η είσπραξη του claw back και για το ετος 2021 προβλέπεται να πληρωθεί αντί σε 12 σε 120 δόσεις και αφορά το σύνολο των ιδιωτών παρόχων.

    Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη με αυτόν τον τρόπο στηρίζεται έμπρακτα ο προϋπολογισμός και η ρευστότητα του συγκεκριμένου κλάδου για το 2022 ενώ αντίστοιχα θα υπάρξουν επόμενες παρεμβάσεις και για το 2023.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συγκλονίζει µαρτυρία για τη φωτιά στην Πάτρα: «Σώσαµε τα σπίτια µας µε τα χέρια µας»

    Όσο περνούν ηµέρες από τις µεγάλες φωτιές που έπληξαν...

    ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Κάηκαν 20.000 στρέμματα

    Την τελική αποτίμηση της καταστροφής, που άφησε πίσω της...

    Το νησί με τους 600 κατοίκους και τα 600 άλογα, που απαγορεύει τα αυτοκίνητα

    Το νησί Mackinac, που επιπλέει σαν κόσμημα ανάμεσα στην...

    Με λαμπρότητα ο εορτασμός της απόδοσης Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μανωλάδα

    γράφει η Σοφία Καυκοπούλου Στην προσφυγική ενορία της Νέας Μανωλάδας,...