Καταθέτει στη ΓΑΔΑ η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου – Τι λέει η δικηγόρος της 24χρονης για τις αποκαλύψεις ότι παρίστανε την Πόπη

    Ημερομηνία:

    Νέος γύρος καταθέσεων ξεκίνησε για την υπόθεση θρίλερ με τους θανάτους των πέντε βρεφών σε Ηλεία και Αχαΐα, με ακόμη ένα πρόσωπο κλειδί να περνάει την πόρτα της ΓΑΔΑ.

    Ο λόγος για την μητέρα της 24χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου, η οποία καταθέτει από νωρίς σήμερα στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της μυστηριώδους υπόθεσης.

    Στη συνέχεια, αναμένεται να καταθέσουν ο πατριός της 24χρονης, οι γιατροί του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», όπου κατέληξε το δεύτερο βρέφος της Ειρήνης Μουρτζούκου, αλλά και πρόσωπα από το στενό φιλικό και οικογενειακό της περιβάλλον.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων για τον μικρό Παναγιώτη αναμένονται να φτάσουν στο Ανθρωποκτονιών μέχρι και το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

    Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών βρέθηκε στην Πάτρα και έλαβε καταθέσεις από πρόσωπα που σχετίζονται με το βρέφος, που κατέληξε το 2021.

    Η κατάθεση της μητέρας της Ειρήνης, που βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης, αναμένεται να είναι πολύωρη. Η ίδια, φτάνοντας στη ΓΑΔΑ, δήλωσε κατηγορηματικά στους δημοσιογράφους ότι θα πει όλη την αλήθεια.

    Τι λέει η δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου

    Η δικηγόρος της Ειρήνης, Βούλα Δημητριάδου, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μίλησε για τις χθεσινές αποκαλύψεις του «Φως στο Τούνελ» και το ηχητικό ντοκουμέντο με την 24χρονη που παρίστανε την Πόπη σε δημοσιογράφο της εκπομπής.

    «Εγώ έχω μια εικόνα, ότι οι σχέσεις Πόπης, Ειρήνης και μητέρας υπήρξαν αγαστές. Οι ίδιες, και οι τρεις, εμφανίστηκαν επανειλημμένα σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών», ανέφερε αρχικά η δικηγόρος της 24χρονης.

    «Όταν ανέκυψε ο θάνατος του Παναγιωτάκη, μιλούσε η Ειρήνη και άκουγε σε ανοιχτή ακρόαση και η Πόπη, η μία έδινε το τηλέφωνο στην άλλη προκειμένου να υποβάλλω ορισμένα ερωτήματα και εν πάση περιπτώσει αυτό το στοιχείο δεν καθιστά ύποπτη ή ενοχοποιεί την Ειρήνη», συμπλήρωσε η ίδια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πελετίδης μετά τις δηλώσεις Δήμα: “Ερχονται κάτι παιδάκια στην Πάτρα και λένε διάφορα: Τρένο επιφανειακό δεν θα περάσει στην Πάτρα! Τέλος”!

    Οργισμένος και χειμαρρώδης ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετιδης που μίλησε στο ΣΚΑΙ Πάτρας 89,4 στην εκπομπή “Πολιτική...

    Πορτοκαλί προειδοποίηση από την ΕΜΥ: Επικίνδυνες βροχές σε Ιόνιο, Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία

    Η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που...

    Νέος Κόσμος: Δύο προσαγωγές για τον θάνατο του 58χρονου οδηγού – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

    Σε δύο προσαγωγές προχώρησαν οι Αρχές για το θρίλερ με τον θάνατο...