Κατέληξε ο ανήλικος που είχε μαχαιρώσει 29χρονο και είχε αυτοτραυματιστεί

    Ημερομηνία:

    Κατέληξε ο 17χρονος δράστης που μαχαίρωσε έναν 29χρονο στην οδό Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε αυτοτραυματιστεί στο πόδι μετά από την πράξη του και νοσηλευόταν διασωληνωμένος, υπό αστυνομική φρούρηση.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, την περασμένη Πέμπτη ο ανήλικος Πακιστανός είχε μαχαιρώσει στο στήθος τον 29χρονο ομοεθνή του, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» όπου νοσηλευόταν, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται εξαρχής κρίσιμη.

    Στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκε και ο 17χρονος, ο οποίος επίσης υπέκυψε στα τραύματά του, έπειτα από τον αυτοτραυματισμό του. Τα αίτια του αιματηρού επεισοδίου παραμένουν άγνωστα και ερευνώνται από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τότε κάνει έναρξη το Χιονοδρομικό κέντρο Καλάβρυτων-Δείτε τις εκδηλώσεις

    Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων με ανακοίνωση του κάνει γνωστό...

    Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

    Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας...

    Οι Πατρινοί που έκαναν πάρτι για να ενισχύσουν την ανέγερση του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου

    Μια μοναδική βραδιά, με ιερό και φιλανθρωπικό σκοπό, έζησαν πριν...

    Απο την Κωστάντζα της Ρουμανίας στην Πάτρα

    Η Πάτρα θα είναι μία απο τις πόλεις που...