Κατερίνα Καινούργιου: Η σπόντα δικηγόρου για τις πλαστικές – «Είστε γελοίος» του απάντησε

    Ημερομηνία:

    Στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» εμφανίστηκε ο δικηγόρος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, προκειμένου να μιλήσει σχετικά με τους πελάτες που εκπροσωπεί και φέρονται να έχουν επικοινωνήσει με τη 12χρονη από τον Κολωνό.

    Ωστόσο, εκείνος φαίνεται πως είχε εξ’ αρχής επιθετική διάθεση κι έψαχνε την ευκαιρία να «επιτεθεί» στην παρουσιάστρια.

    Φλίγκος

    Όπως της είπε: «Δεν ξέρω τι έχετεμε τους δικηγόρους, αλλά θέλω να σας πω πως μιλάτε με δικηγόρο και όχι πλαστικό».

    GLEARNET

    Στη συνέχεια, τερμάτισε την κλήση, όμως η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι πιο έξυπνο να πει. Το να χτυπάει ένας άνδρας σε αυτό το κομμάτι, πραγματικά, γελάω. Είστε απλά γελοίος. Ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή», ενώ στη συνέχεια ανέφερε στην αρχισυντάκτριά της: «Δεσμεύεστε;».

    «Μακάρι να έκανε κι εκείνος καμια πλαστική. Σε τέτοιους δικηγόρους δεν έχω κανέναν σεβασμό. Σε έναν πλαστικό μπορεί να είχα μεγαλύτερο σεβασμό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συγκλονισμένος ο Νεκτάριος Φαρμάκης

    Η απώλεια του Άρη Τηλιγάδη μας συγκλονίζει όλους. Υπήρξε φίλος...

    Πάτρα: Ο Στέλιος Αποστολόπουλος για τον “γάτο”

    Έφυγε ο “Γάτος”… Τα τελευταία χρόνια είχαμε έρθει αρκετά κοντά.Ερχόσουν...

    Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον γύρο και στο ντονέρ

    Ντονέρ ή γύρος; Δύο street food με αρκετές διαφορές, αλλά κοινή...

    Aντιγήρανση: Με ποιες φυτικές ενώσεις συνδέεται;

    Γνωρίζατε ότι η αντιγήρανση περνάει από το πιάτο σας;...