Κατερίνα Καινούργιου: Με εντυπωσιακό look στα εγκαίνια του νέου μαγαζιού του συντρόφου της

    Ημερομηνία:

    Το «παρών» στα εγκαίνια του νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος του συντρόφου της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου, το βράδυ της Παρασκευής (1/11).

    Η παρουσιάστρια εντυπωσίασε με το outfit, που επέλεξε να βάλει στο άνοιγμα του νέου εστιατορίου του συντρόφου της στο Παγκράτι. Με μίνι λοιπόν λεοπάρ φόρεμα και μαύρες over the knee μπότες, εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου στα εγκαίνια.

    Μάλιστα, σε στιγμιότυπα που δημοσίευσε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απαθανάτισε τον Παναγιώτη Κουτσουμπή μαζί με τους συνεργάτες του.

     Φωτογραφίες από το νέο μαγαζί του επιχειρηματία

    «Όταν οι καλύτεροι ενώνουν τις δυνάμεις τους, το αποτέλεσμα ξεπερνάει τις προσδοκίες! You rock super team!
    Congrats @pankouts @merzenis @lelos_ @i_am_nikolas.

    «Asωtos» @aswtos_ είναι το όνομά του, το Παγκράτι η γειτονιά του και η πλατεία Προσκόπων η έδρα του…
    Στη γαστρονομία υπάρχουν αυτές οι μαγικές στιγμές που «βλέπεις» την ψυχή του chef στο πιάτο σου … Συγχαρητήρια φίλε μου @merzenis για την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά…», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...