Κατερίνα Καινούργιου: Τελευταία ο πελαργός έχει αφήσει σίγουρα εμένα

    Ημερομηνία:

    H Κατερίνα Καινούργιου, που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία Πάνο Κουτσουμπή, έχει μιλήσει πολλές φορές για την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Στο εορταστικό επεισόδιο του «Money Drop», στο οποίο συμμετείχε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η παρουσιάστρια είπε με χιούμορ πως ο πελαργός έχει αφήσει τελευταία εκείνη.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Στη δεύτερη ερώτηση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τα ονόματα που εμφανίστηκαν στα ταμπλό των απαντήσεων, ήταν αυτά της Αθηνάς Οικονομάκου, της Νάντιας Μπουλέ, της Ιωάννας Μαλέσκου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.
    Πριν αποκαλυφθεί η ερώτηση, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Ψυλλιάζομαι την ερώτηση. Σε ποια ο πελαργός ήρθε πιο πρόσφατα, ποια γέννησε πιο πρόσφατα» με τον παρουσιαστή Φάνη Μουρατίδη να απαντά «Α, ποια άφησε τελευταία». Τότε η παρουσιάστρια  σχολίασε αστειευόμενη: «Σίγουρα τελευταία έχει αφήσει εμένα. Θα έρθει, πού θα πάει;».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανταρκτική: Ο πάγος επιστρέφει – Ποιες είναι οι επιπτώσεις στην κλιματική ισορροπία

    Μια εντυπωσιακή μεταβολή καταγράφεται στην Ανταρκτική, καθώς επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο...

    Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Πώς να εξασφαλίσετε επιπλέον 350€ με νέα ρύθμιση

    Οι εργαζόμενοι συνταξιούχοι που απασχολούνται από το 2017 και πρόκειται τον επόμενο...

    Ακρίβεια στα φρούτα: Αντιπαράθεση για τις τιμές και ανησυχίες για τις ελληνοποιήσεις

    Η ακρίβεια χτυπάει και τα πρώτα κεράσια της χρονιάς, τα οποία αν...

    Μπαράζ ελέγχων για ξέπλυμα χρήματος

    Δισεκατομμύρια ευρώ «μαύρου» χρήματος έφτασαν στο χείλος του ξεπλύματος μέσα στο 2024, προτού οι διωκτικές...