Κατερίνα Καραβάτου: «Έχω όλα τα συμπτώματα, τα παιδάκια μου είναι επίσης θετικά στον κορωνοϊό»

    Ημερομηνία:

    Στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα» βγήκε τηλεφωνικά η Κατερίνα Καραβάτου το μεσημέρι του Σαββάτου στο MEGA. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως η παρουσιάστρια είναι θετική στον κορωνοϊό.

    Όπως ενημέρωσε την τηλεοπτική της παρέα, η Κατερίνα Καραβάτου είναι σπίτι της και την παρακολουθούν οι γιατροί. Οι υπόλοιποι παρουσιαστές έκαναν τεστ και βγήκαν αρνητικοί. «Είμαι καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες και μου κρατάτε καταπληκτική παρέα. Είστε καταπληκτικοί, μου κρατήσατε την καλύτερη παρέα».

    Επίσης, η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε πως νοσούν μαζί της και τα παιδιά της. «Έχω όλα τα συμπτώματα. Παραμένει σε καραντίνα όλη η οικογένεια. Τα παιδάκια είναι επίσης θετικά» πρόσθεσε η παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θρίλερ με τον 62χρονο ψαρά που αγνοείται στην Πάργα – Πού στρέφονται οι υποψίες του γιου του

    Χωρίς αποτέλεσμα είναι οι μέχρι τώρα έρευνες για τον εντοπισμό...

    Καιρός: Ηρεμία πριν… τις καταιγίδες – Πού και πότε θα εκδηλωθούν φαινόμενα

    Την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου θα επικρατήσουν στη χώρα γενικά καλές καιρικές...

    Αντιδράσεις για την πρόταση προκλητικών αυξήσεων σε στελέχη των ΕΛΤΑ – Η θέση της κυβέρνησης

    Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το δημοσίευμα των «Νέων», που αναφέρει ότι «αστρονομικές αμοιβές...

    Δεν έρχεται στην Πάτρα η Κίμπερλι Γκιλφόιλ! Δείτε τον λόγο

    Δεν θα έρθει στην Πάτρα τελικά η πρέσβειρα των...