Η Κατερίνα Καραβάτου το πρωί της Δευτέρας 7 Ιουλίου έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή «Καλοκαίρι παρέα» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.
Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά από πολλά χρόνια απουσίας από την πρωινή ζώνη των ψυχαγωγικών εκπομπών, επέστρεψε, αναλαμβάνοντας την καλοκαιρινή εκπομπή του καναλιού.
Αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές της, είπε: «Όλο αυτό το διάστημα με ρωτούσαν άνθρωποι της δουλειάς και φίλοι μου πώς να είναι άραγε το γεγονός ότι επιστρέφω στο πρωινό. Δεν ήξερα ακριβώς τι να πω, αλλά τώρα ξέρω. Χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί αυτά που θα συμβαίνουν, θα τα ζούμε όλοι μαζί εδώ και τώρα. Χαίρομαι πάρα πολύ που ξεκινώ κάτι καινούργιο, αλλά είναι τόσο βαθιά γνώριμο. Περίμενα με ανυπομονησία να έρθω εδώ να συναντήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που βλέπω απέναντί μου. Χαίρομαι επίσης που χτύπησαν και τα 4 ξυπνητήρια μου. Χαίρομαι που επισήμως σας καλωσορίζω από τον αέρα του ΑΝΤ1, που ενώ δεν έχω ξαναδουλέψει ποτέ, αισθάνομαι ότι είμαι από πάντα εδώ. Χαίρομαι πολύ που αυτοί οι άνθρωποι με αγκάλιασαν».