Κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου – Αποδοκιμασίες από μερίδα περευρισκόμενων ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατέθεσε στεφάνι σήμερα το πρωί στο Πολυτεχνείο για τον εορτασμό της 49ης επετείου από την εξέγερση κατά της δικτατορίας των συνταγματαρχών.

    Κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου – Αποδοκιμασίες από μερίδα περευρισκόμενων ΒΙΝΤΕΟ

    Κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου – Αποδοκιμασίες από μερίδα περευρισκόμενων ΒΙΝΤΕΟ

    Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν κάποιοι την κ. Σακελλαροπούλου, ακολούθησαν με την ίδια να αποχωρεί από το σημείο χωρίς να κάνει δηλώσεις.

    GLEARNET

     

     

     

     

    Οι τριήμερες εκδηλώσεις για την 49η Επέτειο Εξέγερσης του Πολυτεχνείου κορυφώνονται σήμερα, Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου. Οι πύλες του Πολυτεχνείου άνοιξαν στις 8:30 και θα κλείσουν στις 13:00, με την καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης κεκλεισμένων των θυρών.

    Τότε θα αποχωρήσουν όλοι οι επισκέπτες, θα ακολουθήσει η τελετή λήξης στον προαύλιο χώρο με ομιλία καθηγητή του ΕΜΠ, θα γίνει προσκλητήριο νεκρών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου από εκπρόσωπο του Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών και ανάκρουση του ύμνου στη μνήμη των πεσόντων του Πολυτεχνείου. Πλήθος κόσμου με το που άνοιξαν οι πύλες, πήγαν να αφήσουν ένα λουλούδι μπροστά στο μνημείο, στη μνήμη των ηρώων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Βομβάρδισε» τον Προμηθέα ο Ηρακλής με 90-79

    Με πολλά τρίποντα, ο Ηρακλής νίκησε στο Ιβανώφειο τον...

    Παραλίγο τραγωδία στην Πάτρα: Πήγε να περάσει τον δρόμο και την “πάτησε” το λεωφορείο

    Παραλίγο τραγωδία στην περιοχή Ταραμπούρα στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες...

    Κυρανάκης από Πάτρα: Έρχομαι να συζητήσουμε για την έλευση του τρένου με Περιφερειάρχη-Δήμαρχο

    Έτοιμος να ξεκινήσει συζητήσεις για το θέμα της έλευσης...

    “Το τέρας των Άνδεων”: Ο serial killer που ομολόγησε ότι σκότωσε πάνω από 300 κορίτσια

    Η ιστορία του Pedro Alonso Lopez είναι σοκαριστική. Είναι...