Κάθειρξη 5,5 ετών σε δάσκαλο για ασέλγεια σε μαθήτριές του – «Της έλεγε ότι είναι η γυναίκα της ζωής του»

    Ημερομηνία:

    Κάθειρξη 5,5 ετών επιβλήθηκε στον 53χρονο δάσκαλο στην Κέρκυρα που ασελγούσε σε μαθήτριές του.

    Ήταν αρχές Ιουλίου 2022 όταν ένας δάσκαλος από την Κέρκυρα καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος δύο μαθητριών του κάτω των 12 ετών. Και σήμερα, μετά το Εφετείο που έγινε, η ποινή του δασκάλου που δούλευε σε σχολείο σχεδόν για τρεις δεκαετίες, έπεσε στα 5,5 έτη.

    «Αυτός ο δάσκαλος ήταν 28 χρόνια εν ενεργεία και δεν ξέρω πόσα είχε ενοχλήσει, πόσα δε μιλήσανε, πόσοι γονείς δεν καταγγείλανε. Γιατί είχε ακουστεί ότι τον διώξανε και από άλλα σχολεία. Αν πραγματικά είχε μετανιώσει, θα παραδεχόταν το λάθος του και θα ζητούσε μία συγγνώμη πρώτα σε αυτά τα παιδάκια και μετά στις οικογένειές τους», είπε η μητέρα ενός εκ των θυμάτων.

    «Δε μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Εντάξει να είναι ένας δάσκαλος, να είναι φιλικός με τα παιδάκια, προς Θεού, αλλά όχι σε αυτόν τον βαθμό» πρόσθεσε η μητέρα της 9χρονης- τότε- μαθήτριας ενώ όπως μετέδωσε το Mega, φαίνεται ο δάσκαλος να ακουμπά το κορίτσι μέσα στη σχολική αίθουσα, σε επίμαχα σημεία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έμειναν άφωνοι όσοι το είδαν: Σπάνιο βίντεο με το πιο επικίνδυνο πουλί του κόσμου – ΒΙΝΤΕΟ

    Οι επισκέπτες σε μια παραλιακή κατασκήνωση στο Κουίνσλαντ της...

    Την παντρεύτηκε για να κερδίσει ένα αισχρό στοίχημα – Εκείνη το έμαθε και σκέφτεται το διαζύγιο

    «Εντελώς αηδιασμένη» ένιωσε μία γυναίκα όταν ανακάλυψε ότι ο...

    Αυτοί είναι οι 6 μεγάλοι κίνδυνοι που απειλούν την ανθρωπότητα

    Η ανθρωπότητα κινείται «επικίνδυνα κοντά στο χείλος» πολλαπλών περιβαλλοντικών...

    Η εμμονή της νεότερης γενιάς με το fast food και ο ρόλος του Instagram

    Από την αγάπη για τα πικάντικα φαγητά μέχρι το συνεχές τσιμπολόγημα,...