Κάθειρξη 5,5 ετών σε δάσκαλο για ασέλγεια σε μαθήτριές του – «Της έλεγε ότι είναι η γυναίκα της ζωής του»

    Ημερομηνία:

    Κάθειρξη 5,5 ετών επιβλήθηκε στον 53χρονο δάσκαλο στην Κέρκυρα που ασελγούσε σε μαθήτριές του.

    Ήταν αρχές Ιουλίου 2022 όταν ένας δάσκαλος από την Κέρκυρα καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος δύο μαθητριών του κάτω των 12 ετών. Και σήμερα, μετά το Εφετείο που έγινε, η ποινή του δασκάλου που δούλευε σε σχολείο σχεδόν για τρεις δεκαετίες, έπεσε στα 5,5 έτη.

    ICECAP

    «Αυτός ο δάσκαλος ήταν 28 χρόνια εν ενεργεία και δεν ξέρω πόσα είχε ενοχλήσει, πόσα δε μιλήσανε, πόσοι γονείς δεν καταγγείλανε. Γιατί είχε ακουστεί ότι τον διώξανε και από άλλα σχολεία. Αν πραγματικά είχε μετανιώσει, θα παραδεχόταν το λάθος του και θα ζητούσε μία συγγνώμη πρώτα σε αυτά τα παιδάκια και μετά στις οικογένειές τους», είπε η μητέρα ενός εκ των θυμάτων.

    «Δε μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Εντάξει να είναι ένας δάσκαλος, να είναι φιλικός με τα παιδάκια, προς Θεού, αλλά όχι σε αυτόν τον βαθμό» πρόσθεσε η μητέρα της 9χρονης- τότε- μαθήτριας ενώ όπως μετέδωσε το Mega, φαίνεται ο δάσκαλος να ακουμπά το κορίτσι μέσα στη σχολική αίθουσα, σε επίμαχα σημεία.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέα ψηφιακά όπλα κατά της φοροδιαφυγής με στόχο έσοδα τουλάχιστον 2,3 δισ. ευρώ

    Με όπλο την ψηφιακή τεχνολογία, η ΑΑΔΕ κλιμακώνει τη μάχη κατά...

    Νέος χωρισμός για τον Πικέ μετά τη Σακίρα – Χώρισε με την Κλάρα Kία μετά από 3 χρόνια σχέσης

    Για ακόμα μια φορά η προσωπική ζωή του Ζεράρ Πικέ απασχολεί...

    Πάτρα: Ημερίδα για το Ελληνικό Τσάι του Βουνού την Τετάρτη 30 Απριλίου 2025

    Την Τετάρτη 30 Απριλίου, 2025 στον πολυχώρο Mosaic (Ερμού...