ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ ΑΡΓ. ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗΣ: Δεν αποκλείω μία δίδυμη πανδημία

    Ημερομηνία:

    Ο καθηγητής Πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών Αργύρης Τζουβελέκης, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και συνιστά ιδιαίτερα στις ομάδες υψηλού κινδύνου, να εμβολιαστούν άμεσα, αν δεν το έχουν ήδη κάνει.

    «Η άρση των μέτρων προστασίας έναντι του κορωνοιού ίσως προκαλέσει επιδημική έξαρση γρίπης. Τα κρούσματα γρίπης μειώθηκαν τουλάχιστον 60% στις ΗΠΑ και 70% στην Ευρώπη λόγω των μέτρων προστασίας έναντι του κορωνοιού. Με την κοινωνία ανοιχτή, οι ευπαθείς ομάδες και οι ομάδες υψηλού κινδύνου οφείλουν να εμβολιαστούν και να μην υποτιμήσουν το ενδεχόμενο μιας δίδυμης πανδημίας ή τουλάχιστον του κινδύνου συνύπαρξης άλλων ιογενών λοιμώξεων με παρόμοια συμπτώματα εκείνων του κορωνοιού».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...