Κατήγγειλε την πρώην του για τον ξυλοδαρμό του

    Ημερομηνία:

    Μία νέα περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας ερευνούν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης στο Ηράκλειο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost ένας 28χρονος κατήγγειλε στις αρχές ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού με εντολή της 28χρονης εν διαστάσει συζύγου του.

    Όπως αναφέρει στην καταγγελία τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και ενώ βρισκόταν έξω από το Καπετανάκειο, τον πλησίασαν τρία άτομα και άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές 3 άτομα ενώ στη συνέχεια έφυγαν αφήνοντάς τον αιμόφυρτο.

    ICECAP

    Ο 28χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με κάταγμα ρινικού οστού και αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ανέφερε στην καταγγελία του έχει αναγνωρίσει τους δύο από τους τρεις δράστες.

    Την ίδια ώρα η αστυνομία συλλέγει πληροφορίες και έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τριών δραστών.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πως είναι να υπηρετείς στην Ελβετική Φρουρά του Πάπα

    Ήταν τέλη του 15ου αιώνα. Οι Ελβετοί μισθοφόροι είχαν...

    Καταδικάστηκε 51χρονος που έσπασε τα τζάμια στα επείγοντα του ΑΧΕΠΑ λόγω της αναμονής – Απείλησε και εξύβρισε εργαζόμενους

    Αναστάτωση στo τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ...

    Οικοδομική δραστηριότητα: Μείωση 38,4% τον Ιανουάριο

    Μεγάλη «βουτιά» κατά 38,4% σημειώθηκε στον όγκο της ιδιωτικής οικοδομικής...

    Μητσοτάκης: Στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος την Τρίτη και την Τετάρτη

    Στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στη Βαλένθια της Ισπανίας θα συμμετάσχει...