ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΠΑΤΡΙΝΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ: “Πείραξε” το ρολόι της βιοτεχνίας του συζύγου της και του σπιτιού της

    Ημερομηνία:

    Με το σταγονόμετρο βλέπουν το φως της δημοσιότητας στοιχεία που αφορούν στη γυναίκα – δημόσιο υπάλληλο του φορέα ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία φέρεται να «πείραξε» τα ρολόγια ηλεκτροδότησης της οικίας της αλλά και της βιοτεχνίας του συζύγου της, έχοντας όφελος πολλών χιλιάδων ευρώ, αφού εκδίδονταν λογαριασμοί με ελάχιστη κατανάλωση!

    Σύμφωνα με εσωτερικό έλεγχο, που έγινε, η εν λόγω επιδίδετο στην «υποκλοπή» επί πολλά χρόνια, με τη ζημιά να υπολογίζεται πως ανέρχεται σε πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρω.

    Το σχετικό πόρισμα έχει ήδη διαβιβασθεί στην Κεντρική Διοίκηση της Υπηρεσίας κι όπως ανέφερε  στέλεχος αυτής… «πρόκειται ν’ ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία, σε ποινικό και αστικό επίπεδο, που σημαίνει ότι θα διεκδικηθούν τα διαφυγόντα ποσά από την κατανάλωση του ρεύματος, καταθέτοντας αγωγή και μηνυτήρια αναφορά».

    Σε πειθαρχικό επίπεδο δεν υφίσταται ζήτημα, διότι η υπάλληλος συνταξιοδοτήθηκε πριν μερικούς μήνες.

    Παρά τις σχετικές ερωτήσεις, δεν κατέστη δυνατό να διευκρινισθεί αν η «δράση» της περιορίζεται σε… οικογενειακά όρια ή αν ήταν εκτεταμένη και διευκολύνονταν άλλοι καταναλωτές ρεύματος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αποτροπιασμός στη Γαλλία: 58χρονος παραδέχθηκε ότι είναι πατέρας τριών παιδιών της κόρης του

    Σοκ προκαλεί στη Γαλλία η υπόθεση που θυμίζει την τραγική ιστορία...

    Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

    Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και...

    Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

    Η Χριστίνα Κυριάκου έγινε μαμά! Η γνωστή Κύπρια ηθοποιός έφερε στον...

    Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

    Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Κοσμάς Κουμιανός δεν είναι πλέον μαζί. Όπως αποκάλυψε το...