ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ: Επίθεση στον Φαρμάκη για την γέφυρα Ευήνου

    Ημερομηνία:

    Η σχεδιασμός για την αποκατάσταση της γέφυρας στον Εύηνο ποταμό είναι ο ορισμός της αποτυχίας σας κ Φαρμάκη.

    Φλίγκος

    Όλο το σχέδιό σας  για την αποκατάσταση της Γέφυρας στον Εύηνο ποταμό ήταν  λάθος από την αρχή και αποδεικνύετε καθημερινά. Δεν θέλατε να ακούσετε κανέναν και τα αποτελέσματα αρνητικά παντού.

    Η έκτακτη πρόσβαση με τις κατασκευές μέσα στην κοίτη του ποταμιού κατέρρευσε χθες με την πρώτη νεροποντή.

    Η ενδιάμεση λύση, που συνεχώς διαφημίζετε, βρίσκεται ακόμη στις ανακοινώσεις.

    Η οριστική λύση, που παραπέμφθηκε στο υπουργείο, καρκινοβατεί.

    Η σιδηροδρομική γέφυρα σε μια από τις αρχαιότερες γραμμές (ιστορικό μνημείο), αντί να προστατευτεί και να ανακατασκευασθεί, θα καταργηθεί οριστικά.

    Εννέα (9) μήνες η περιφερειακή αρχή είναι χαμένη μες την αδιαφορία, τις υποσχέσεις και τις τεχνικές αστοχίες.

    Εννέα ( 9 ) μήνες οι πολίτες βιώνουν τα αποτελέσματα της αναξιοπιστία σας.

    ICECAP

    Τα μεγάλα λόγια για άμεσες λύσεις κατέρρευσαν μαζί με το γεφυράκι και έμειναν μόνο οι υποσχέσεις σας.

    Κύριοι της περιφερειακής αρχής,

    Για τους πολίτες του Γαλατά, Μεσολογγίου, Ευηνοχωρίου και της ευρύτερης περιοχής ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ συνεχίζεται και ένας ακόμη  χειμώνας θα είναι δύσκολος. Απαιτούν άμεση λύση, δεν αντέχουν άλλη κοροϊδία.

    Τέλος,

    αφήστε τις φωτογραφίες σε έργα που βρήκατε έτοιμα, ‘’ τρία χρόνια δεν ήταν αρκετά ’’, δεν ‘’ βαρεθήκατε ‘’ και κυρίως

    αφήστε την κουραστική αλλά πληρωμένη  υπερδιαφήμιση  στο μότο ‘’ έργα όχι λόγια’’, γιατί ξεμείνατε από έργα και σας έμειναν μόνο τα λόγια.

    Η αποκατάσταση της λειτουργίας της παλιά εθνικής οδού Αντίρριο – Ιωάννινα συνεχίζει να παραμένει στην πλήρη αρμοδιότητά σας. Μην κρύβεστε λοιπόν  και αναλάβατε επί τέλους τις ευθύνες σας.

    Αποτύχατε  κ  Φαρμάκη παραδεχτείτε το !

    Μετράτε πλέον χαμένες ευκαιρίες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαρί Κωνσταντάτου: Πού νυχτοπερπάτησε με τον σύζυγό της;

    Η Μαρί Κωνσταντάτου έκανε βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της, Γιάννη Κέντ. Η...

    ΠΑΤΡΑ: Αύριο το τελευταίο αντίο στην 46χρονη που πάλεψε αλλά… λύγισε

    Σε ηλικία μόλις 46 ετών, έφυγε από τη ζωή...

    Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορούμε να πούμε σε ένα ραντεβού, σύμφωνα τουλάχιστον με έναν σύμβουλο σχέσεων

    Υπάρχουν κάποια προειδοποιητικά σημάδια ότι μια σχέση θα αντιμετωπίσει δυσκολίες, ή...

    ΑΧΑΪΑ: Άνεργοι λαμβάνουν επιχορήγηση 14.800 ευρώ για 250 νέα επιχειρηματικά σχέδια

    Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) ενέκρινε 250 επιχειρηματικά σχέδια ανέργων...