ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: “Ξέμεινε” το σκάφος μεσοπέλαγα – “Λαχτάρισαν” οι τουρίστες

    Ημερομηνία:

    Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, από το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για περιστατικό ακυβερνησίας του Ε/Π-Τ/Ρ “ΦΡΕΝΤΣΙΠ” Ν.Π. 12582, λόγω μηχανικής βλάβης, με έξι αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή 2 ν.μ. δυτικά παραλίας πλατιάς άμμου ν. Κεφαλληνίας.
    Στο σημείο έσπευσε το Ρ/Κ “ΜΑΚΗΣ” Ν. Α. 546, προς παροχή συνδρομής, ενώ το “ΦΡΕΝΤΣΙΠ” ρυμουλκήθηκε στον λιμένα Αργοστολίου συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου προσέδεσε με ασφάλεια.
    Από τη Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω  σκάφους, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού εγγράφου, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γάζα: Οι ισραηλινές δυνάμεις αναχαίτισαν το ελληνικό σκάφος «Οξυγόνο» – Συλλήψεις ακτιβιστών ΦΩΤΟ

    Δυνάμεις του Ισραήλ αναχαίτισαν και το ελληνικό σκάφος «Οξυγόνο» – μέλος...

    Ύπνος και κοιλιακό λίπος: Πώς συνδέονται;

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%8d%cf%80%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c-%ce%bb%ce%af%cf%80%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%8e%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4%ce%ad%ce%bf%ce%bd%cf%84/

    Πρώην αντιδήμαρχος Πάτρας σε Νίκο Νικολόπουλο: Φέρε μου 100.000 ευρώ! Σήμερα η δίκη

    Του Κωνσταντίνου Φλαμή Μία άκρως ενδιαφέρουσα υπόθεση εκδικάζεται σήμερα στα...

    Έκθεση φωτογραφιάς από τον Σύλλογο Ρευματοπαθών Πάτρας

    Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας ο Σύλλογος Ρευματοπαθών...