Κέρκυρα: Ανατροπή με τον θάνατο 44χρονου Σέρβου – Το πόρισμα του ιατροδικαστή

    Ημερομηνία:

    Πέντε συσκευασίες ναρκωτικών που είχε στο στομάχι του και επέφεραν ειλεό, είναι η αιτία θανάτου ενός 44χρονου Σέρβου, ο οποίος έκανε διακοπές στην Νότια Κέρκυρα και βρέθηκε νεκρός, στο σπίτι όπου διέμενε στις 7 Αυγούστου.

    Φλίγκος

    Η ιατροδικαστική εξέταση ανέτρεψε την αρχική προσέγγιση, ότι ο 44χρονος έχασε την ζωή του αιφνιδίως, από παθολογικά αίτια. Ο ιατροδικαστής Ιωάννης Αϊβατίδης, ο οποίος έκανε την νεκροψία νεκροτομή, μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και όπως ανέφερε, εντόπισε 5 πλαστικές συσκευασίες με ναρκωτική ουσία σε σκόνη, λευκού χρώματος, πιθανότατα κοκαΐνη και βάρους 83 γραμμαρίων.

    ICECAP

    Τα ευρήματα του ιατροδικαστή οδηγούν και στο συμπέρασμα, ότι υπήρχαν και άλλες συσκευασίες στο στομάχι του 44χρονου, τις οποίες είχε ήδη αποβάλει.

    «Οι πλαστικές συσκευασίες, δεν ήταν απόλυτα αεροστεγείς, όταν τις κατάπιε, με αποτέλεσμα μετά την κατάποση να διογκωθούν και να οδηγήσουν σε ειλεό και εισρόφηση υγρού του γαστρεντερικού συστήματος στους πνεύμονες», αναφέρει ο ιατροδικαστής.

    Ο Ιατροδικαστής ενημέρωσε άμεσα τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες κατέσχεσαν τις 5 συσκευασίες .Την υπόθεση ανέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δένδιας: 1.059 κατοικίες παραδίδονται έως το 2026 σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπαιδευτικούς και γιατρούς

    «Η οικογένεια αποτελεί θεμέλιο της ελληνικής κοινωνίας. Ύψιστη προτεραιότητά...

    Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας : Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη

    Το Σάββατο 17 Μαΐου, στις 19:00, η Αγυιά γεμίζει...

    Μαρινάκης: Η αιτίαση ότι ανοίγουμε το παραθυράκι για συμμετοχή συγγενών πολιτικών σε offshore είναι fake news

    Στην τροπολογία της κυβέρνησης, η οποία δίνει τη δυνατότητα...

    Άρης Μουγκοπέτρος: Έχασε πλήρως την όρασή του από το δεξί μάτι – Εσπευσμένα στο χειρουργείο

    Άσχημα είναι τα νέα για τον Άρη Μουγκοπέτρο, μετά...