Κικίλιας για τουρισμό: Διανύουμε μια συγκλονιστική χρονιά

    Ημερομηνία:

    Ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί», υπογράμμισε ότι η χρονιά που διανύουμε είναι συγκλονιστική για τον ελληνικό τουρισμό.

    Ερωτηθείς για τις απαράδεκτες εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας χθες, με τα σκουπίδια στη φημισμένη παγκοσμίως παραλία «Ναυάγιο» στη Ζάκυνθο, είπε αρχικά ότι σήμερα η εικόνα της έχει αποκατασταθεί και έχει καθαριστεί πλήρως, ενώ σε ότι αφορά το ποιος έχει την ευθύνη για τον καθαρισμό της, ξεκαθάρισε πως η αποκομιδή των απορριμμάτων είναι παντού ευθύνη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καταλήγοντας ότι σε κάθε περίπτωση, «τέτοιες εικόνες δεν τιμούν τη χώρα μας».

    GLEARNET

    Ο κ. Κικίλιας είπε στη συνέχεια ότι φέτος καταφέραμε να κερδίσουμε το «στοίχημα» της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, ενώ παράλληλα επιτύχομε και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος προσελκύοντας τουρίστες με υψηλότερο εισόδημα που ξοδεύουν αρκετά περισσότερα χρήματα στις διακοπές τους.

    Σχολιάζοντας το φαινόμενο κάποιες επιχειρήσεις, κυρίως στον χώρο της εστίασης, να χρεώνουν αστρονομικά ποσά που δεν δικαιολογούνται, όπως στην περίπτωση με τα «χρυσά καβουροπόδαρα» στη Μύκονο, είπε ότι η συντριπτική πλειονότητα όσων δραστηριοποιούνται στον τουρισμό κάνουν τη δουλειά τους με ευσυνειδησία και αποτελούν διαφήμιση για τη χώρα μας. Δυστυχώς όμως υπάρχουν κι οι λίγοι οι οποίοι δυσφημούν τη χώρα και αμαυρώνουν την εικόνα της στο εξωτερικό. Σε αυτές τις περιπτώσεις η τιμωρία τους θα είναι παραδειγματική, διαβεβαίωσε ο Υπουργός Τουρισμού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΣΟΚ Αχαϊας: Ο Τομέας Εργασίας έκανε επίσκεψη στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

    Κλιμάκιο του Τομέα Εργασίας, αποτελούμενο από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο...

    Οι λύκοι επιστρέφουν: Πώς εξηγείται το φαινόμενο – Τι κάνουμε σε πιθανό τετ α τετ

    Ο λύκος κάποτε έφτασε στα πρόθυρα της εξαφάνισης. Σήμερα, όμως, επανέρχεται στα ελληνικά...

    Η αρχή του τέλους

    Του Γιώργου Καρβουνιάρη δημοσιογράφου, υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας τον Μάιο και τον Ιούνιο...

    Καταγγελία – σοκ: 28χρονος χτύπησε στο κεφάλι την σύντροφό του με συρτάρι κομοδίνου

    Με ξυλοκόπησε και με έβρισε ενώ δίπλα κοιμόταν το...