Κιμ Καρντάσιαν: Κατηγορούμενος για την ληστεία στο Παρίσι βγάζει «αποκαλυπτικό βιβλίο»

    Ημερομηνία:

    Ένας από τους κατηγορούμενους για την ληστεία της Κιμ Καρντάσιαν σε ένα ξενοδοχείο του Παρισιού το 2016 κυκλοφορεί βιβλίο στο οποίο αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για το έγκλημα.

    Φλίγκος

    Η Yunice Abbas που κατηγορείται ότι απέσπασε κοσμήματα αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων από τη σταρ, αποκάλυψε ότι η Καρντάσιαν και η γραμματέας της κάλεσαν το 911, δηλαδή την γραμμή έκτακτης ανάγκης των ΗΠΑ, παρόλο που βρίσκονταν στη Γαλλία.

    Ο κατηγορούμενος δεν καλυτερεύει την θέση του καθώς έχει το θράσος να χλευάζει τα θύματά του που πάνω στον πανικό κάλεσαν λάθος αριθμό.

    «Οι δύο ομορφιές μας προσπάθησαν πεισματικά να καλέσουν το 911 … τον αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης για τις ΗΠΑ. Όχι πολύ αποτελεσματικό όταν βρίσκεσαι στο Παρίσι» γράφει.

    Ο ίδιος αποκαλύπτει επίσης ότι αφού απέσπασε και το κινητό τηλέφωνο της Καρντάσιαν είχε μία κλήση από την τραγουδίστρια Τρέισι Τσάπμαν, λίγα λεπτά μετά τη ληστεία.

    ICECAP

    «Τη στιγμή που περνάω ένα περιπολικό που γυρίζει την γειτονιά, πηδάω ακούγοντας το τηλέφωνο να χτυπάει. Δεν το πίστευα.», γράφει.

    Τον Οκτώβριο του 2016, πέντε ληστές ντυμένοι αστυνομικοί έδεσαν την Κιμ Καρντάσιαν στο δωμάτιό της και με την απειλή όπλου έκλεψαν τα κοσμήματα που είχε μαζί της.

    Ο κατηγορούμενος αποκαλύπτει επίσης ότι αυτός και η ομάδα του είχαν ηλικιωμένους συνεργούς οι οποίοι είχαν αναλάβει να ελέγχουν την περιοχή γύρω απ’ το ξενοδοχείο πριν από τη ληστεία.

    «Τι λιγότερο ύποπτο από μερικούς ηλικιωμένους που, ήσυχοι και ανώνυμοι, μπορούν να συγκεντρώσουν όλες τις πληροφορίες από το σημείο» σημειώνει ο Abbas.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: 10.000 κόσμο περιμένουν στο Helmos Mountain Festival – ΗΧΗΤΙΚΟ

    Αντίστροφη μέτρηση για το φεστιβάλ που γίνεται «θεσμός», το...

    Δυνατός σεισμός τα ξημερώματα μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού – Ακολούθησαν 9 μετασεισμοί

    Σεισμός εντάσεως 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα στον θαλάσσιο...

    Νέο αεροσκάφος για το ΕΚΑΒ από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

    Το αεροσκάφους τύπου Beechcraft King Air 360C, είναι δωρεά...

    Τροχαίο με τέσσερις τραυματίες στην παραλιακή – Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολώνα

    Τροχαίο ατύχημα με τέσσερις τραυματίες - οι δύο σοβαρά - σημειώθηκε λίγο...