Κίνα: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ανθρώπους που γυμνάζονταν – 35 νεκροί και 43 τραυματίες

    Ημερομηνία:

    Τραγωδία στη νότια Κίνα με 35 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους και άλλους 43 να τραυματίζονται, όταν ένας οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του σε αθλητικό κέντρο την ώρα που γυμναζόταν κόσμος, στην πόλη Ζουχάι, την παραμονή της κορυφαίας αεροπορικής έκθεσης της χώρας από τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό, που φιλοξενείται κάθε χρόνο στη συγκεκριμένη περιοχή.

    Φλίγκος

    Ο 62χρονος οδηγός συνελήφθη, ανακοίνωσε η αστυνομία, ενώ δεν έχει γίνει σαφές αν επρόκειτο για επίθεση ή για ατύχημα, με τις έρευνες να συθνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν υπήρχε κάποιο κίνητρο από την πλευρά του οδηγού.

    ICECAP

     

    Σύμφωνα με το κρατικό κανάλι CCTV οι αστυνομικοί σταμάτησαν και συνέλαβαν τον 62χρονο, ενώ επιχείρούσε να βάλει τέλος στη ζωή του μετά το πολύνεκρο συμβάν.

    Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (τοπική ώρα), ενώ ένα από τα τέσσερα νοσοκομεία που δέχτηκε ανθρώπους για περίθαλψη δήλωσε ότι είχε περισσότερους από 20 τραυματίες, μετέδωσαν αρχικά τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

    Στο μεταξύ, εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός πως το πολύνεκρο περιστατικό έχει ελάχιστη κάλυψη από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, ενώ σχεχδόν μηδαμινές είναι οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στα social media κινεζικών λογαριασμών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Madalina Ghenea με sexy μαύρο bodysuit

    Η Madalina Ghenea μας δείχνει το αψεγάδιαστο κορμί της...

    Θρίλερ στο Ελληνικό: Νέες πληροφορίες για την οικιακή βοηθό της οικογένειας – Και τρίτη γυναίκα εμπλέκεται στην υπόθεση

    Συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από τους τρεις θανάτους της οικογένειας...

    Κλάδος αυτοκινήτου: Υποχρεωτικό το ψηφιακό πελατολόγιο από 1η Ιουλίου – Τι αλλάζει για συνεργεία και εμπόρους

    Από την 1η Ιουλίου 2025, οι επιχειρήσεις στον κλάδο του αυτοκινήτου θα...