ΚΙΝΑΛ: Τη Δευτέρα συνεδριάζει η ΚΟ – Τι θα εισηγηθεί ο Β. Κεγκέρογλου

    Ημερομηνία:

    Τo απόγευμα της Δευτέρας θα συνεδριάσει η Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, ώστε να αποφασίσει σχετικά με τις εκκρεμότητες που έχουν προκύψει μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

    Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας, Βασίλης Κεγκέρογλου, θα συγκαλέσει και τους 22 βουλευτές του ΚΙΝΑΛ και θα εισηγηθεί, όπως δήλωσε, «τη θεσμική και υπηρεσιακή λειτουργία της Κ.Ο. και τα καθήκοντα προέδρου της Κ.Ο., λειτουργικά και θεσμικά, να ασκεί ο γραμματέας της Κ.Ο., ενώ τα Κοινοβουλευτικά ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Μιχάλης Κατρίνης».

    Φλίγκος

     

    Ως προς τις αρμοδιότητες των βουλευτών για τους κοινοβουλευτικούς τομείς και τις επιτροπές της Βουλής, θα εισηγηθεί να συνεχίσουν ως έχουν.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, η συνεδρίαση της Δευτέρας «γίνεται αφού υπάρχουν και επείγοντα λειτουργικά θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν».

    Τέλος, ο Βασίλης Κεγκέρολογλου επεσήμανε ότι «οι εκλογές στις 5 ή και 12 Δεκεμβρίου, όπου θα αναδειχτεί ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, γίνονται με τη διαδικασία που έχει δρομολογήσει η πρόεδρος μας Φώφη Γεννηματά».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιός του Δυτικού Νείλου: 6 νέα κρούσματα, κανένας θάνατος την τελευταία εβδομάδα

    Κανένας επιπλέον θάνατος δεν καταγράφηκε την τελευταία εβδομάδα εξαιτίας...

    Αταμάν για Όσμαν: Είναι σοβαρός ο τραυματισμός του, θέλει να παίξει με την Ελλάδα – Δεν προπονήθηκε την Τετάρτη

    Ο Τσέντι Όσμαν τραυματίστηκε στο πόδι στον αγώνα της Τουρκίας με την Πολωνία. Πήγε...

    Χαλκ Χόγκαν: Ο γιος του είναι ο μοναδικός κληρονόμος του – Στα 5 εκατ. δολάρια η περιουσία του θρύλου του WWE

    Ο Νικ Χόγκαν είναι ο μοναδικός κληρονόμος της περιουσίας του πατέρα...

    Πάτρα: Πήγα την 14χρονη κόρη μου στο Νοσοκομείο! Δίνουν αλκοόλ σε ανήλικα στην Γεροκωστοπούλου

    Αυτό καταγγέλλουν γονείς 14χρονων και 15χρονων παιδιών, ζητώντας από...