Κινήσεις για νέο κόμμα ή συνεργασία – “Σταθμός” η Πάτρα με εκδήλωση στις 2 Ιουνίου με συντονιστή Μ. Σκανδάμη

    Ημερομηνία:

    Ενέργειες στην κατεύθυνση της σύγκλισης των «προοδευτικών» δυνάμεων φέρεται να κάνει η Λούκα Κατσέλη, η οποία μόλις πριν λίγους μήνες προτάθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ για Πρόεδρος της Δημοκρατίας και έλαβε τη στήριξη και της Νέας Αριστεράς.

     

    Σύμφωνα με όσα προ ημερών έγραψε το Dnews, η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ παραβρέθηκε σε σύσκεψη στην οποία μεταξύ άλλων συμμετείχαν η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Διονύσης Τεμπονέρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά, ο ιδρυτής και επικεφαλής της κίνησης «Κόσμος», Πέτρος Κόκκαλης, στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ένας πρώην τομεάρχης από την επαρχία και πασοκογενείς πρώην βουλευτές που είχαν μετακινηθεί στην Κουμουνδούρου όπως ο Χρήστος Κοκκινοβασίλης και ο Δημήτρης Πιπεργιάς.

    Σκοπός της εν λόγω συνάντησης που φέρεται να έλαβε χώρα στα βόρεια προάστια, ήταν μια πρώτη συζήτηση σχετικά με τις δυνατότητες συνεργασίες μεταξύ των δυνάμεων σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογές. Φαίνεται μάλιστα πως η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και υπήρξε κατ’ αρχήν συμφωνία ότι οι προϋποθέσεις για συνεργασία υπάρχουν.

    Το επόμενο διάστημα μάλιστα οι συναντήσεις που προς το παρόν γίνονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θα λάβουν και επίσημη μορφή. Για παράδειγμα την Πέμπτη 23 Μαΐου στα Γιαννιτσά, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τη συμμετοχή της Λούκας Κατσέλη, της Έφης Αχτσιόγλου, του Χάρη Καστανίδη και του Διονύση Τεμπονέρα.

    Αντίστοιχη εκδήλωση και στην Πάτρα, στις 2 Ιουνίου με συμμετοχή και πάλι της Λούκας Κατσέλη, της Έφης Αχτσιόγλου, του Χάρη Καστανίδη, του Κώστα Αρβανίτη, του Πέτρου Κόκκαλη και συντονιστή το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μαρίνο Σκανδαμη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα 3 ζώδια που επιτέλους θα χαμογελάσουν -«Θα έχετε μπόλικη τύχη την ερχόμενη εβδομάδα»

    Η τύχη χαμογελά επιτέλους σε τρία ζώδια την εβδομάδα από 7...

    Χωρισμένοι πατεράδες: «Τα παιδιά μας κακοποιούνται από την ελληνική Δικαιοσύνη»

    Σημαντικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση ψευδών...

    Πάτρα: Επίσκεψη Κουτσούμπα στη «Διασπορά»

    Τη «Διασπορά», έναν εκθεσιακό χώρο – μουσείο, που αποτελεί...