Κλειτορία: Εγκαινιάζονται τα γραφεία της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Καλαβρύτων στις 28 Οκτωβρίου

    Ημερομηνία:

    Τη δική της στέγη – ορμητήριο δράσης για νέους αγώνες απέκτησε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Καλαβρύτων της Νέας Δημοκρατίας. Τα γραφεία βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της Κλειτορίας και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, ημέρα της Εθνικής Επετείου, στις 7 το απόγευμα.

    Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γενικός Γραμματέας Ιθαγένειας του Υπουργείου Εσωτερικών και στέλεχος της Παράταξης κ. Αθανάσιος Μπαλέρμπας.

    Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καλαβρύτων Νίκος Τσάμης θα καλωσορίσει τους προσκεκλημένους και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα δράσης της Οργάνωσης ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ανδρέας Κατσανιώτης και οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσονας Φωτήλας και Χριστίνα Αλεξοπούλου.
    Θα παρευρεθούν Πολιτευτές, Στελέχη, Μέλη, Εθελοντές και φίλοι της φιλελεύθερης Παράταξης και της ΟΝΝΕΔ.

    • Πυρετώδεις και οι προετοιμασίες και για τα νέα γραφεία στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ερυμάνθου.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο δημοσιογράφος, το λαθρόβιο site… και ο Πελετίδης

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%ac%cf%86%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%b1%ce%b8%cf%81%cf%8c%ce%b2%ce%b9%ce%bf-site-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b5/

    Να λέμε και τα καλά του Αδωνι Γεωργιάδη

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bd%ce%b1-%ce%bb%ce%ad%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%b4%cf%89%ce%bd%ce%b9-%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b7/

    ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Το έγγραφο που δικαίωσε την εργαζόμενη

    Η «Πολιτεία» είχε αναδείξει το θέμα και πλέον δικαιώνεται....

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 8/6/2025

    13:00 COSMOTE SPORT 5 HD Moto2 Γκραν Πρι Ισπανίας...