Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα αύριο Παρασκευή

    Ημερομηνία:

    Επίσκεψη στην Αχαΐα πραγματοποιεί την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στα πλαίσια της πανελλήνιας καμπάνιας του κόμματος το Φλεβάρη. Η επίσκεψη έρχεται ως φυσικό επακόλουθο της προσπάθειας για επανεκκίνηση-  με επαναπροσδιορισμό του πολιτικού στίγματος – που επιχειρείται  μετά το συνέδριο και την πρόσφατη αλλαγή ηγεσίας. Επικεφαλής του κλιμακίου θα βρίσκονται ο Γιώργος Γαβρήλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας και τομεάρχης Κοινωνικής Ασφάλισης, ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, βουλευτής του  νομού μας και τομεάρχης Υγείας και ο Διονύσης Τεμπονέρας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.  Στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και τοπικά στελέχη.

    Φλίγκος

     

    Όπως ανακοίνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή τοτ κόμματος σκοπός του κλιμακίου είναι να συζητήσει με σωματεία, επαγγελματικούς φορείς της πόλης αλλά και σε άμεση επαφή με πολίτες, τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα και που κάνουν την καθημερινότητα δυσβάσταχτη. Η βίαιη αναδιανομή προς όφελος του κεφαλαίου που εφαρμόζει η κυβέρνηση και η αποδόμηση των εργασιακών σχέσεων που πλήττουν οριζόντια τον κόσμο, βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας συζήτησης.

     

    Η δράση κορυφώνεται το βράδυ της Παρασκευής με ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα την ακρίβεια, τα εργασιακάδικαιώματα και μέτρα στήριξης των πολιτών. Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν τη δέσμη άμεσων μέτρων που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του εμπορικού συλλόγου, στην πλατεία Γεωργίου και ώρα 7.00μμ. Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί και θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίττα της Ν.Ε. Αχαΐας.

    Το κλιμάκιο θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου και ώρα 18.00, πριν την εκδήλωση.

    Αναλυτικά το πρόγραμμα του κλιμακίου είναι :

    –          Συνάντηση με τον δήμαρχο Πατρέων.

    ICECAP

    –          Συνάντηση με το εργατικό κέντρο.

    –          Συνάντηση με αντιπροσωπεία του τοπικού τμήματος της ΑΔΕΔΥ.

    –          Στάση σε  πιάτσα ΤΑΧΙ και συζήτηση με τους αυτοκινητιστές.

    –          Συνάντηση με τον  Σύλλογο  Δασκάλων.

    –          Επαφή με τους πολίτες σε κεντρικά σημεία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    “Φως στο Τούνελ”: Αδιανόητο θρίλερ με τρεις θανάτους στην ίδια οικογένεια μέσα σε λίγες ημέρες

    Πρώτη πέθανε η μητέρα της οικογένειας, Κατερίνα Σιδηροπούλου, έξι...

    ΑΛΙΣΣΟΣ: Εντυπωσίασε το χορευτικό του συλλόγου “Πείρος” – ΦΩΤΟ

    Στην λειτουργία του Αγίου Νικολάου Αλισσού βρέθηκαν τα μέλη...

    Αχαΐα- Σπάτα: Χιλιάδες πιστοί συρρέουν στο μοναστήρι του Αγ. Νικολάου – ΦΩΤΟ

    Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και βαθιά συγκίνηση τιμάται σήμερα η...

    Σκηνές απείρου κάλλους σε Μοναστήρι για τοποθέτηση κερματοδέκτη των 2 ευρώ στις τουαλέτες

    Σκηνές απείρου κάλλους στο Μοναστήρι της Παλαιοκαστρίτσας στην Κέρκυρα...