Κοιλιακοί φέτες με 4 σούπερ ασκήσεις – Ξεκινήστε τώρα!

    Ημερομηνία:

    Δεν είναι μόνο τα άτομα που θέλουν six packs,που θα πρέπει να δίνουν μεγάλη προσοχή στις προπονήσεις τους. Είμαστε όλοι! Οι δυνατοί κοιλιακοί αποτελούν αναπόσπαστο μέρος ενός σταθερού πυρήνα, που θα πρέπει να είναι ένας από τους στόχους οποιουδήποτε προγράμματος φυσικής κατάστασης.

    Αυτό συμβαίνει επειδή ένας ισχυρός πυρήνας είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο στηρίζονται τόσα άλλα πράγματα – είτε αυτή είναι η καλή στάση σώματος που βοηθά στην αποφυγή εμφάνισης πόνου στη μέση, πόσο μάλλον αν καθόμαστε στο γραφείο όλη την ημέρα, είτε η κινητικότητα και η δύναμη που απαιτούνται για να ανταποκριθούμε σε αθλήματα και άλλες δραστηριότητες.

    Η δημιουργία ενός δυνατού κορμού θα σας βοηθήσει επίσης να αποδώσετε καλύτερα όταν κάνετε κάθε είδους άλλες κινήσεις στο πρόγραμμα γυμναστικής σας. Οι άρσεις λεκάνης, τα squat με μπάρα και οι άρσεις θανάτου, απαιτούν έναν δυνατό πυρήνα, όπως και οι προπονήσεις ταχυδύναμης και οι πλειομετρικές ασκήσεις.

    Έτσι, η λίστα με τα οφέλη από την προσθήκη ασκήσεων κοιλιακών στο πρόγραμμα γυμναστική σας και την ενδυνάμωση του κορμού σας είναι σχεδόν απαραίτητη. Και ποιος θα παραπονεθεί αν τύχει να σμιλέψετε ταυτόχρονα ένα τέλειο six-pack;

    ✅2 σετ απο 20 επαναλήψεις κάθε άσκηση.
    ✅Μεταξύ των ασκήσεων 30’’ ξεκούραση.

    ICECAP

    1. α)Ροκανίσματα με γόνατα λυγισμένα, β) με το ένα πόδι τεντωμένο ψηλά γ) το άλλο πόδι τεντωμένο ψηλά δ) κρατάω σταθερό τον κορμό ψηλά εναλλάξ ανεβοκατεβάζω πόδια, ε) κρατάω σταθερά τον κορμό ψηλά, ανεβοκατεβάζω και τα δυο πόδια μαζί.

     

    2. Με κεφάλι σταθερό κάτω, μικρή άρση του κορμού και κατέβασμα των ποδιών.

     

    3. Σταθερή σανίδα για 3o” και στροφή εναλλάξ για ακόμη 30”.

     

    4. Από στήριξη στις παλάμες ακουμπάω εναλλάξ γόνατα στον αέρα.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η 30ΧΡΟΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΙΕΡΕΑ” ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: “Μου ακουμπούσε το ερεθισμένο μόριό του στο κεφάλι μου”

    Μετά την τελεσίδικη καταδίκη του 53χρονου ιερέα που συστηματικά...

    Μαρία Πολύζου: «Έτρεξα για να φύγω από το σκοτάδι, σήμερα τρέχω για να τραβήξω άλλους στο φως»

    Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Πατρινή Μαρία Πολύζου....

    Μπουρδούμης για Δροσάκη: «Έχει δικαιωθεί ήδη μέσα στη δουλειά της»

    Στο podcast των Rainbow Mermaids βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ο...

    Του ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΥΣΤΑ: Η Μεγάλη Παρασκευή στα Ταμπάχανα! Όταν τα στενά έμοιαζαν με σκηνικό κινηματογράφου

    Του Θανάση Κούστα Και ποιος άραγε δεν έχει αναπολήσει τα...