Κοιμήθηκε με ανοιχτό το κλιματιστικό και κατέληξε στο νοσοκομείο – «Ήταν βάρβαρο»

    Ημερομηνία:

    Με τον χειρότερο… τρόπο ολοκληρώθηκαν οι διακοπές μιας 24χρονης Βρετανής στην Τουρκία, αφού αντί να κάνει τουρισμό στη χώρα κατέληξε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Η νεαρή κοιμήθηκε με ανοιχτό κλιματιστικό και ξύπνησε με έντονη αδιαθεσία.

    Συγκεκριμένα είχε πονόλαιμο και εξασθένιση, ενώ οι αμυγδαλές της είχαν πρηστεί. Πήγε στο νοσοκομείο με τη μητέρα της όπου της έκαναν ενδοφλέβια ένεση. Έμεινε στο νοσοκομείο περίπου 5 ώρες.

    Οι γιατροί της διέγνωσαν αμυγδαλίτιδα που είχε προκληθεί από το κλιματιστικό που είχε στο δωμάτιο όπου διέμενε.

    «Ήταν αρκετά βάρβαρο»

    «Πραγματικά έτρεμα. Δεν μπορούσα ούτε να φάω, αλλά ούτε να πιω. Νόμιζα ότι είχα πάλι covid. Η θερμοκρασία μου ήταν κακή και το σώμα μου πονούσε» ανέφερε.

    «Πήγα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι είχα μια βαριά αμυγδαλίτιδα. Πιθανότατα μου είπαν να συνέβη από το κλιματιστικό. Ήταν αρκετά βάρβαρο αυτό που έπαθα τις τελευταίες μέρες των διακοπών μου» συνέχισε.

    Στη συνέχεια εξήγησε ότι πιθανότατα το ξενοδοχείο δεν είχε κάνει σωστή συντήρηση στο κλιματιστικό. «Δεν το είχαν συντηρήσει σωστά. Λένε ότι μπορεί να έβγαζε μουχλιασμένο αέρα. Ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον όλο αυτό προήλθε από το κλιματιστικό». Και πρόσθεσε: «Αν δεν είχαμε κοιμηθεί με ανοιχτό το κλιματιστικό όλα θα ήταν μια χαρά».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...