Κολωνός: Ο 33χρονος έστελνε τη γυναίκα και το παιδί του στο πάρκο και στο σπίτι βίαζε τη 12χρονη

    Ημερομηνία:

    Δύο άντρες, 33 και 58 ετών, τους οποίους υπέδειξε η 12χρονη από τον Κολωνό, οδηγήθηκαν στη φυλακή μετά την απολογία τους χθες στην ανακρίτρια ανηλίκων.

    Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, ο 33χρονος προφυλακισμένος έστελνε τη γυναίκα του και το παιδί του στο πάρκο και στο σπίτι βίαζε την ανήλικη. Ο 58χρονος φέρεται να βίασε, αμέσως μετά τον 53χρονο Ηλία Μίχο, τη 12χρονη.

    Την άλλη Πέμπτη αναμένεται να κληθεί σε συμπληρωματική απολογία στην ανακρίτρια, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις, ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ανακρίτρια έχει ζητήσει τη μεταφορά του από τις φυλακές Γρεβενών στις φυλακές της Τρίπολης.

    Αναφορικά με τον γνωστό διαιτητή που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, ο ίδιος έχει πάρει προθεσμία προκειμένου να καταθέσει το απολογητικό του υπόμνημα ή να παραστεί για να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Εντονα τα παράπονα δημοτών για το πρόγραμμα συγκομιδής της ανακύκλωσης

    Εντονα τα παράπονα δημοτών για το πρόγραμμα συγκομιδής της...

    ΠΑΤΡΑ: Η Σειρά Παρέλασης του Καρναβαλιού των Μικρών 2025

    Μετά από κλήρωση των Ομάδων που συμμετέχουν στην παρέλαση...

    Στα δικαστήρια οδηγεί η ενορία του Ιερού Ναού του Αγίου Βασιλείου στα Βραχνέικα τον Δήμο Πατρέων

    Το είδαμε και αυτό! Στα δικαστήρια οδηγεί η ενορία...

    ΠΑΤΡΑ: Ανησυχούν οι καταστηματάρχες στη Μαιζώνος

    Ανησυχούν οι καταστηματάρχες στη Μαιζώνος από το ύψος της...
    Best Shop