Κόμμα για τις εθνικές εκλογές ετοιμάζει ο παλαιοχριστιανός Μανώλης της Κορινθίας

Ημερομηνία:

Ο αυτοαποκαλούμενος ως παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης που διέμενε στο λαγούμι της ορεινής Κορινθίας μαζί με την οικογένειά του, ανακοίνωσε ότι θα «κατέβει» στις επόμενες εθνικές εκλογές με ένα νέο κόμμα.

Μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 είπε ότι το κόμμα δεν θα είναι έτοιμο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, αποκαλύπτοντας ότι αυτή την περίοδο ετοιμάζεται το καταστατικό.

PHILOXENIA

«Δεν βιαζόμαστε, αφού δεν προλαβαίνουμε τις ευρωεκλογές», είπε και πρόσθεσε ότι «πάμε με αργά και σταθερά βήματα». Μάλιστα, ανέφερε πως «κάναμε έλεγχο στον Άρειο Πάγο και δεν υπάρχει πρόβλημα με το όνομα».

Πάντως, ο «παλαιοχριστιανός» απέφυγε να απαντήσει για το ποιο θα είναι το όνομα του κόμματος, ενώ τόνισε: «στη σπηλιά που ζω όλο και κάτι μαθαίνω από ότι γίνεται στον κόσμο. Σίγουρα χρειάζεται αλλαγή ο τόπος στο πολιτικό σκηνικό».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Αλέξης Σταμάτης: Συγκλονίζει η σύζυγός του, Εύα Σιμάτου – Τον αποχαιρέτησε με ένα ποίημά του

Ο Αλέξης Σταμάτης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67...

Θρίλερ στην Κυψέλη: Δεν ανήκει στη Γιου Τινγκ η σορός που βρέθηκε σε βαλίτσα – Εντείνονται οι έρευνες των αρχών

Η υπόθεση που συγκλόνισε την Κυψέλη συνεχίζει να δημιουργεί περισσότερα ερωτήματα...

ΟΛΠΑ: Το λιμάνι της Πάτρας άνοιξε τις πύλες του στην ιστιοπλοΐα

Σε σημείο συνάντησης της ιστιοπλοΐας, της νεολαίας και της...

Πάτρα: Ο Δημήτρης Παλούμπης στη λαϊκή κοντά στους βιοπαλαιστές και τους ανθρώπους του μόχθου – φωτο

Στο πλευρό των ανθρώπων του μόχθου και της καθημερινής...