Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Κρίθηκε ένοχος για βιασμό

    Ημερομηνία:

    Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, πρώην πρωταθλητής του UFC, κρίθηκε ένοχος για βιασμό και κακοποίηση από το Δικαστήριο του Δουβλίνου, σε υπόθεση που αφορούσε περιστατικό το 2018 σε ξενοδοχείο της ιρλανδικής πρωτεύουσας.

    Η Νικίτα Χαντ, η γυναίκα που υπέβαλε μήνυση κατά του ΜακΓκρέγκορ, κατήγγειλε ότι τον Δεκέμβριο του 2018 δέχθηκε επίθεση στο Beacon Hotel του Δουβλίνου. Στη δίκη, ζήτησε αποζημίωση για τον βιασμό και τον ξυλοδαρμό που, όπως υποστήριξε, υπέστη από τον παλαιστή.

    Ο ΜακΓκρέγκορ αρνήθηκε τις κατηγορίες. Στην απολογία του, δήλωσε πως η σεξουαλική επαφή ήταν συναινετική, ενώ διέψευσε ότι προέβη σε πράξη βίας εναντίον της Χαντ. Παράλληλα, το δικαστήριο έκρινε αθώο τον Τζέιμς Λόρενς, φίλο του ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος είχε επίσης κατηγορηθεί για κακοποίηση.

    Μετά την έκδοση της απόφασης, η Χαντ δήλωσε δημόσια πως οι εβδομάδες πριν τη δίκη ήταν «εφιαλτικές», περιγράφοντας λεπτομερώς την επίθεση που, όπως ανέφερε, βίωσε. Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, κατηγόρησε τον ΜακΓκρέγκορ ότι την ακινητοποίησε στο κρεβάτι, προσπάθησε να την πνίξει τρεις φορές και την κακοποίησε σεξουαλικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απίστευτο: Μία 20χρονη είχε ανεξέλεγκτους οργασμούς «στα καλά καθούμενα» – Η θεραπεία που έλυσε το πρόβλημα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%af%ce%b1-20%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b7-%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%b5-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%be%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%ba%cf%84%ce%bf/

    Πώς οι Ιταλοί έγιναν πλουσιότεροι από τους Άγγλους – Ανατροπή στην Ευρώπη

    Η Βρετανία έχασε το προβάδισμά της έναντι της Ιταλίας...

    Η Τέιλορ Σουίφτ άλλαζε τους άντρες σαν τα πουκάμισα

    Σαν τα πουκάμισα άλλαζε τους άντρες η Τέιλορ Σουίφτ, μέχρι να...

    Αυτά τα 5 φαγητά είναι άνοστα την επόμενη μέρα

    Σαν το φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, κανένα. Σαν την τραγανότητα της ζεστής πατάτας που...