Κωνσταντινούπολη: Μεγάλη πορεία και επεισόδια στο Πανεπιστήμιο μετά τη σύλληψη του Εκρέμ Ιμάμογλου

    Ημερομηνία:

    Επεισόδια σημειώθηκαν στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, μετά την ακύρωση του πτυχίου του δημάρχου και υποψήφιου προέδρου του CHP, Εκρέμ Ιμάμογλου, καθώς και τη σύλληψή του το πρωί της Τετάρτης.

    Παρά την απαγόρευση, φοιτητές του Πανεπιστημίου συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν. Η αστυνομία προσπάθησε να εμποδίσει την πορεία, ωστόσο χιλιάδες διαδηλωτές, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της δημοκρατίας, κατάφεραν να τα σπάσουν.
    Έξω από την κεντρική πύλη, φοιτητές απηύθυναν κάλεσμα προς άλλους φοιτητές, να υπερασπιστούν τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες τους. Στη συνέχεια, η πορεία κατευθύνθηκε προς το δημαρχείο στην περιοχή Σαρατσχάνε.

     

    Στην κινητοποίηση μετείχαν και φοιτητές άλλων πανεπιστημίων της Κωνσταντινούπολης. Η αστυνομία, σταμάτησε τους διαδηλωτές μπροστά στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών. Η κατάσταση παραμένει τεταμένη, ενώ οι φοιτητές δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γερμανία: Στόχος των Γκρίζων Λύκων οι νέοι

    Οι Γκρίζοι Λύκοι είναι μια από τις μεγαλύτερες ακροδεξιές οργανώσεις στη Γερμανία με...

    Ανάδειξη Ιστορικού Πεζοπορικού Μονοπατιού Παλαιών Πατρών Γερμανού”

    Για 5η συνεχόμενη χρονιά το σωματείο Ενωμένη Ρωμηοσύνη Πατρών (Ε.ΡΩ....

    Shallowing: Η τεχνική στο σεξ που εγγυάται έντονους οργασμούς

    Υπάρχει ένα ρητό που λέει Less is More και δεν θα...