Κόρη μαχαίρωσε τον πατέρα της, καθώς ισχυρίζεται ότι τη θώπευσε

    Ημερομηνία:

    Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκαν να δικαστούν μια 26χρονη κόρη και ο 57χρονος πατέρας της για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στη Θεσσαλονίκη.

    Η πρώτη φέρεται ότι μαχαίρωσε τον δεύτερο καταλογίζοντας του ότι την θώπευσε. Εις βάρος και των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακη επικίνδυνη σωματική βλάβη.

    Επιπλέον ο πατέρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή και για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ η κόρη κατηγορείται και για οπλοχρησία.

    Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης γιατί οι κατηγορούμενου ζήτησαν να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους και να βρουν δικηγόρους για να τους εκπροσωπήσουν.

    Ο 56χρονος ανέφερε ότι φιλοξενούσε στο σπίτι του την κόρη γιατί αυτή βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της. Αρνήθηκε ότι τη θώπευσε λέγοντας ότι “λέει ψέματα. Έχει πρόβλημα διπολικής διαταραχής”.

    Τελικά το δικαστήριο ήρε την κράτηση τους, επιβάλλοντας στον 58χρονο τον περιοριστικό όρο της μη προσέγγισης της 26χρονης σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...