Κορονοϊός: Αρνήθηκε να διασωληνωθεί και πέθανε στα Επείγοντα

Ημερομηνία:

Σοκ προκαλεί η είδηση για τον θάνατο άνδρα που νοσούσε με κορονοϊό, αρνήθηκε να διασωληνωθεί και άφησε την τελευταία του πνοή στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Λαμίας.

PHILOXENIA

Πρόκειται για έναν 66χρονο άνδρα που είχε νοσήσει με κορονοϊό και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Μετά την εξέταση που του έκαναν οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να διασωληνωθεί, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε.

Λίγο αργότερα, δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο μεταξύ η κατάσταση στο νοσοκομείο της Λαμίας παραμένει σταθερή.

Στην κλινική covid νοσηλεύονται 56 άτομα ενώ η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παραμένει πλήρης με τα 12 κρεβάτια να είναι κατειλημμένα.

Τις τελευταίες ώρες σημειώθηκαν 7 εισαγωγές και 3 εξαγωγές ενώ 3 ασθενείς μεταφέρθηκαν στην πολυκλινική .

Παράλληλα ένας ασθενής μεταφέρθηκε από την ΜΕΘ στην κλινική covid και ένας από την κλινική covid στην ΜΕΘ.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Μάστιγα στην Αχαϊα οι κλοπές χαλκού και σίδηρου από τους ρομά! “Ξήλωσαν”… και τη Βενιζέλου

Οι κλοπές χαλκού από τις γνωστές συμμορίες ρομά στην...

Ράγισε ο Θέμης Αδαμαντίδης για τον Γιώργο Μαζωνάκη: Άλλαξε τον τρόπο που διασκεδάζουμε, όταν λείπει η αγάπη τα φέρνει όλα τούμπα

Από τη σκηνή αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη ο Θέμης Αδαμαντιδης. Κατά τη...

Μετανάστες κλείνονταν προσωρινά σε μικροσκοπικά κελιά, μεγέθους τηλεφωνικού θαλάμου, στο κέντρο κράτησης «Αλκατράζ με αλιγάτορες»

Μετανάστες κλείνονταν προσωρινά σε μικροσκοπικά κελιά, μεγέθους τηλεφωνικού θαλάμου, στο...

Οι Χούθι κλιμακώνουν τα πλήγματα στη Σαουδική Αραβία και αυξάνουν την πίεση σε πετρέλαιο και ναυσιπλοΐα

Νέα επίθεση εναντίον στρατιωτικών εγκαταστάσεων στη Σαουδική Αραβία εξαπέλυσαν τη Δευτέρα...