Κορωνοϊός – Χαράλαμπος Γώγος: Στον «πάγο» το λιανεμπόριο

    Ημερομηνία:

    Την επιδημιολογική εικόνα που θα προκύψει μετά την περίοδο των γιορτών περιμένουν οι ειδικοί για να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα όσον αφορά στα περιοριστικά μέτρα.

    Ήδη, το lockdown έχει παραταθεί μέχρι τις 18 Ιανουαρίου, με εξαίρεση τα δημοτικά, τα νηπιαγωγεία, τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς που ανοίγουν τη Δευτέρα.

    Ωστόσο, παρά τις αντιδράσεις των εμπόρων, οι ειδικοί είναι έντονα επιφυλακτικοί με το άνοιγμα του λιανεμπορίου και σημειώνουν ότι πρέπει να υπάρξει μεγάλη προσοχή, ενώ αναμένουν αυξημένα κρούσματα την επόμενη εβδομάδα.

    Στην ανάγκη να γίνουν λίγα και αργά βήματα έδωσε έμφαση ο καθηγητής Παθολογίας και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων Χαράλαμπος Γώγος, που ανέφερε ότι «το λιανεμπόριο δεν θα ανοίξει ακόμα», ενώ υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχουν εισηγήσεις για συγκεκριμένες ημερομηνίες». «Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί για τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Αλλάζει πολύ εύκολα η επιδημιολογική εικόνα», ξεκαθάρισε.

    Ένα από τα θέματα που βρίσκονται στο τραπέζι για επανεξέταση είναι το άνοιγμα της Γ’ Λυκείου, με το ζήτημα, όπως διευκρίνισε ο κ. Γώγος, να αναμένεται να συζητηθεί την άλλη εβδομάδα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνάντηση Φωτήλα με Τσιάρα για τα κρίσιμα ζητήματα του αγροτικού κόσμου της Αχαΐας

    Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων...

    Πάτρα: Ξεκινούν οι κατανυκτικοί Εσπερινοί της Σαρακοστής

    Το πρόγραμμα του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου κατὰ την περίοδο...

    Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές της Λευκάδας

    Δεκτό έγινε το αίτημα που κατέθεσε ο δήμος Λευκάδας...