Κορονοϊός: Ναι και από την Κομισιον για τη χρήση του εμβολίου των Pfizer/BioNTech

    Ημερομηνία:

    Η Κομισιόν άνοιξε τον δρόμο για τους εμβολιασμούς στην ΕΕ καθώς ενέκρινε το εμβόλιο των εταιρειών Pfizer/BioNTech, μετά τη θετική γνωμάτευση που έδωσε σήμερα η αρμόδια ρυθμιστική αρχή.

    Σχοινάς: “Μια αξέχαστη μέρα”

    Για μια ιστορική τομή στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και την αρχή μιας νέας εποχής έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς. Ειδικότερα ανέφερε: “Μια αξέχαστη μέρα. O Μηχανισμός Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της ΕΕ και η ευρωπαϊκή στρατηγική εμβολίων είναι η Ευρωπαϊκή Κοινότητα ‘Ανθρακα και Χάλυβα της εποχής μας. Αντιπροσωπεύουν μια ιστορική τομή στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και την αρχή μιας νέας εποχής”.

    Πότε ξεκινούν οι εμβολιασμοί

    Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αρχίσουν να εμβολιάζουν τους πολίτες στις 27-29 Δεκεμβρίου. Η αρμόδια ρυθμιστική αρχή της Ελβετίας, που δεν είναι χώρα-μέλος της ΕΕ, ενέκρινε το εμβόλιο το σαββατοκύριακο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεξ: Γιατί βλέπουμε περισσότερο και κάνουμε λιγότερο – Τι έχει αλλάξει σήμερα

    Τριάντα σχεδόν χρόνια πίσω, το 1993 για την ακρίβεια,...

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Γνωστός Πατρινός δημοσιογράφος… έγινε πιλότος!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9-2/

    Πάτρα – φωτό: Ο Αγιος Ανδρέας έχει “ντυθεί” Χριστουγεννιάτικα

    Ένας μήνας και κάτι... τόσο απομένει για τα Χριστούγεννα και...

    ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΥΙΑΣ: Κατέγραψαν σε βίντεο όσους πετούν σκουπίδια στο γήπεδο

    Εχουν βρει τον μπελά τους οι κάτοικοι πέριξ της...