Κορονοϊός: Ναι και από την Κομισιον για τη χρήση του εμβολίου των Pfizer/BioNTech

Ημερομηνία:

Η Κομισιόν άνοιξε τον δρόμο για τους εμβολιασμούς στην ΕΕ καθώς ενέκρινε το εμβόλιο των εταιρειών Pfizer/BioNTech, μετά τη θετική γνωμάτευση που έδωσε σήμερα η αρμόδια ρυθμιστική αρχή.

Σχοινάς: “Μια αξέχαστη μέρα”

Για μια ιστορική τομή στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και την αρχή μιας νέας εποχής έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς. Ειδικότερα ανέφερε: “Μια αξέχαστη μέρα. O Μηχανισμός Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της ΕΕ και η ευρωπαϊκή στρατηγική εμβολίων είναι η Ευρωπαϊκή Κοινότητα ‘Ανθρακα και Χάλυβα της εποχής μας. Αντιπροσωπεύουν μια ιστορική τομή στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και την αρχή μιας νέας εποχής”.

Πότε ξεκινούν οι εμβολιασμοί

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αρχίσουν να εμβολιάζουν τους πολίτες στις 27-29 Δεκεμβρίου. Η αρμόδια ρυθμιστική αρχή της Ελβετίας, που δεν είναι χώρα-μέλος της ΕΕ, ενέκρινε το εμβόλιο το σαββατοκύριακο.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ταξί Πάτρας: Προβλήματα με τα μαθητικά δρομολόγιο λόγω πετρελαίου κίνησης

Αναδουλειές, αλλά και πολλά έξοδα, για τους ιδιοκτήτες ταξί...

Νίκος Καρβέλας: Οι δύο τραγουδιστές που πήραν το «πράσινο φως» να ερμηνεύουν τραγούδια του

Νέα δεδομένα φαίνεται πως διαμορφώνονται γύρω από τη διαχείριση...

Πάτρα – ΤΩΡΑ: Χωρίς ρεύμα στον Αγιο Βασίλειο

Χωρίς ρεύμα αυτή την ώρα η περιοχή του Αγίου...