Κορωνοϊός – Σχέδιο «Ελευθερία»: Αυτοί θα εμβολιαστούν πρώτοι – 70.000 εμβολιασμοί ως τις 10 Ιανουαρίου

    Ημερομηνία:

    Το φως της δημοσιότητας είδε νωρίτερα την Παρασκευή το σχέδιο «Ελευθερία» όπως το έχει καταρτίσει η κυβέρνηση και αφορά στον εμβολιασμό του πληθυσμού.

    Βάσει του Εθνικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Εμβολιασμών, στην πρώτη φάση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, θα δοθεί προτεραιότητα στους υγειονομικούς, στους ηλικιωμένους που διαμένουν σε οίκους ευγηρίας και στους υπαλλήλους αυτών των δομών, σε όσους περιθάλπονται, διαμένουν ή εργάζονται σε δομές φροντίδας χρόνια πασχόντων και σε κέντρα αποκατάστασης, και τέλος σε αξιωματούχους που επιτελούν κρίσιμο έργο για τη λειτουργία του κράτους και της κυβέρνησης.

    Ανάμεσα στα περίπου 70.000 άτομα που θα εμβολιαστούν ως τις 10 Ιανουαρίου, περιλαμβάνονται 45 αξιωματούχους που έχουν καίριες θέσεις για τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού και θα εμβολιαστούν σε αυτό το διάστημα.

    Δείτε ΕΔΩ τη σχετική λίστα

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Πόπη Μαλλιωτάκη κάνει ντους με μικροσκοπικό μπικίνι

    Η Πόπη Μαλλιωτάκη δημοσίευσε νέες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο...

    Παντρεύεται γνωστός ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης – Ιδού το προσκλητήριο γάμου του

    Ο γνωστός ηθοποιός τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με...

    Γεράσιμος Μιχελής: Η μάχη με σοβαρή ασθένεια, η αλλαγή της εμφάνισης και η ελπίδα που δεν έσβησε ποτέ

    Ο Γεράσιμος Μιχελής έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη. Μπορεί η είδηση...

    Αχαΐα: Βρέθηκαν “ξεχασμένα” φυσίγγια και όπλο

    Ένα πιστόλι και 40 φυσίγγια σε συσκευασία, βρήκε γυναίκα,...