Κορωνοϊός – Σουηδία: Τηλεκπαίδευση για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας λόγω έξαρσης κρουσμάτων

    Ημερομηνία:

    Οι μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα στραφούν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση από τις 7 Δεκεμβρίου και για το υπόλοιπο του τετραμήνου, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Στέφεν Λεβέν καθώς αυξάνεται ο αριθμός των νέων θετικών διαγνώσεων στον νέο κορωνοϊό και των θανάτων.

    «Αυτό γίνεται ούτως ώστε να έχουμε ένα επιβραδυντικό αποτέλεσμα στην εξάπλωση της ασθένειας», δήλωσε ο Λεβέν σε συνέντευξη Τύπου.

    «Δεν είναι ένα παρατεταμένο διάλειμμα για τα Χριστούγεννα», είπε και πρόσθεσε απευθυνόμενος στους μαθητές: «Σας εμπιστεύομαι».

    Έπειτα από μία ανάπαυλα στη διάρκεια του καλοκαιριού, οι μολύνσεις αυξήθηκαν κατακόρυφα τους τελευταίους δύο μήνες καταρρίπτοντας το ένα μετά το άλλο ημερήσιο ρεκόρ. Οι θάνατοι και οι νοσηλείες αυξήθηκαν επίσης απότομα.

    Οι μαθητές της δευτεροβάθμιας θα μελετούν από το σπίτι έως τις 6 Ιανουαρίου.

    Η Σουηδία, η ανορθόδοξη στρατηγική της οποίας για την πανδημία έστρεψε πάνω της τους προβολείς όλου του κόσμου, κατέγραψε 35 νέους θανάτους που συνδέονται με την COVID-19, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η υπηρεσία υγείας, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των θανάτων στη χώρα που συνδέονται με την ασθένεια να φθάσει τους 7.007.

    Η Σουηδία κατέγραψε 6.585 μολύνσεις το τελευταίο 24ωρο

    Η Σουηδία κατέγραψε σήμερα 6.485 νέες μολύνσεις σε σύγκριση με ένα προηγούμενο ημερήσιο υψηλό 7.420 μολύνσεων που είχε καταγραφεί πριν από δύο εβδομάδες.

    Το ποσοστό των θανάτων ανά κάτοικο στη Σουηδία είναι αρκετές φορές μεγαλύτερο από εκείνο των γειτονικών της χωρών, αλλά χαμηλότερο από αρκετές άλλες ευρωπαϊκές χώρες που επέλεξαν τα λοκντάουν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Διαγνώστηκαν τα πρώτα περιστατικά λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου για φέτος στη χώρα – Τρόποι μετάδοσης και πρόληψης

    Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ενημερώνει ότι διαγνώσθηκαν...

    Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος, εγώ

    «Μετά την ύβρη, έρχεται η Νέμεσις», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας σε...

    Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη αύριο στη Δυτική Αχαΐα

    Τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας θα επισκεφθεί την Πέμπτη 10...

    Βασίλης Αϊβαλής: Συλλυπητήρια για το θάνατο του Δημοσθένη Τζανάκου

    Συλλυπητήριο μήνυμα Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και...