Κώστας Καραμανλής: Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο γραφείο του

    Ημερομηνία:

    Μέλη του Ρουβίκωνα, έκαναν παρέμβαση αργά το απόγευμα του Σαββάτου  γράφοντας συνθήματα στους εξωτερικούς τοίχους του γραφείου του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.

    Σε ανακοίνωσή του για την παρέμβασή του στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή, ο Ρουβίκωνας αναφέρει:

    «Όταν μια κυβέρνηση τα βρίσκει σκούρα, σκοντάφτει κι είναι έτοιμη να πέσει, με την κοινωνική κατακραυγή και οργή να μαίνονται, πάντα “θυσιάζεται” και κάποιος. Συνήθως, αυτός που είναι ο άμεσα πολιτικά υπεύθυνος, ανάλογα με τη θέση του στην κυβέρνηση, και πάνω στον οποίο έχουν πέσει όλα τα φώτα.

    Στην περίπτωση του εγκλήματος στα Τέμπη, ο άμεσα πολιτικά υπεύθυνος, από άποψη θέσης, δεν μπορεί να ναι άλλος από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, που με δάκρυα στα μάτια παραιτήθηκε, όχι γιατί συνειδητοποίησε το βάρος της ευθύνης, αλλά γιατί βρέθηκε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, είδε το καράβι της εξουσίας για αυτόν να χάνεται νωρίτερα από άλλους.

    Μην γελιόμαστε. Ο Καραμανλής, κι ο κάθε Καραμανλής, δεν είναι κάνας αποδιοπομπαίος τράγος. Είναι συνένοχος στο έγκλημα, ένα έγκλημα που οργανώνεται αργά και σταθερά χρόνια τώρα, από όλες τις κυβερνήσεις εξουσίας, από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, με την υποβάθμιση των δημόσιων συγκοινωνιών και το προσκύνημά στο αρπακτικό ιδιωτικό κεφάλαιο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Προληπτικό χάπι για το AIDS στο ΠΓΝΠ

    Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι πλέον τέθηκε σε εφαρμογή...

    Ο Νίνο βρίσκεται σε νέα σχέση μετά τον χωρισμό του από τη Ζόζεφιν

    Μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή έκανε ο Νίνο,...

    Μικρό καλάθι, ακριβά κεράσια +400% από το χωράφι στο ράφι – Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές

    Αν στη Γαλλική Επανάσταση τα κεράσια ήταν σύμβολα της ελευθερίας του...

    Αταμάν: Η χρήση της ελληνικής σημαίας αποτελεί πρόκληση εναντίον μου – Είναι ρατσισμός να βρίζετε την Τουρκία

    Ο Εργκίν Αταμάν επέστρεψε στην πατρίδα του, την Τουρκία, για διακοπές...