Κώστας Σβόλης: Χάνεται και άλλη πλατεία για την Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Πάτρα Ενωμένη – Κώστας Σβόλης” αναφέρεται:

    Το να χάνεται μία πλατεία (η δεύτερη σε μικρό χρονικό διάστημα)  από την περιοχή της Αγυιάς (επί της οδού Αμερικής, δίπλα από το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Παναχαϊκής) και να ακούς για δικαιολογία ότι το ίδιο συνέβη και επί προηγούμενης  Δημοτικής Αρχής σε όμορο οικοδομικό τετράγωνο (πριν 22 χρόνια)  ονομάζεται ένδεια επιχειρημάτων.

    Στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 23/10/2024, με την οποία αποχαρακτηρίστηκε ο κοινόχρηστος χαρακτήρας του εν λόγω χώρου και μετατράπηκε σε οικοδομήσιμο,  αναφέρεται: «η διατήρηση του υπόψη κοινόχρηστου χώρου (Ο.Τ./Κ.Χ.1446δ) δεν κρίνεται ως πρώτης προτεραιότητας».

    Υποτίθεται ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή  διαφοροποιείται από τις «αστικές» και  καπιταλιστικές προηγούμενες διοικήσεις και υπερασπίζεται την ποιότητα ζωής των πολιτών.

    Τελικά, τα προσχήματα, η υποκρισία και ο λαϊκισμός όχι μόνο περισσεύουν αλλά γίνονται πια και ευκόλως αντιληπτά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κίνα: Καταναλωτικά κουπόνια για νεόνυμφους με στόχο την αύξηση των γάμων

    Η πόλη Νίνγκμπο της ανατολικής Κίνας θα εκδώσει "καταναλωτικά κουπόνια γάμου" για ζευγάρια...

    Ο Θέμης Αδαμαντίδης για τον φερόμενο αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης: Ας με αφήσουν ήσυχο, εγώ τραγουδάω

    Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και απάντησε σε...

    Ελεύθερος ο τηλεφωνητής της Αστυνομίας που είχε πει στην Κυριακή Γρίβα πως «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

    Συνεχίζονται σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οι...

    Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και του χρόνου στο «GNTM»

    Τι θα γίνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το φινάλε του «GNTM»...