ΚΩΣΤΑΣ ΣΒΟΛΗΣ: Επίσκεψη στην Ξερόλακκα

    Ημερομηνία:

    Για την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» ο τομέας της καθαριότητας αποτελεί προτεραιότητα, καθώς μόνο μια καθαρή πόλη μπορεί να εγγυηθεί ανάπτυξη, ευημερία και ποιότητα ζωής για τους κατοίκους της. Υπό αυτήν την έννοια, λοιπόν, δεν θα μπορούσαμε να μην επισκεφτούμε τον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων της Πάτρας στην Ξερόλακκα.

    Στις 13/9/2023 είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με τους εργαζόμενους στη Ξερόλακκα οι οποίοι μας ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τους αξίζουν πολλά ευχαριστώ και δηλώνουμε ότι σαν Δημοτική Αρχή θα είμαστε αρωγοί στην επίλυση των προβλημάτων τους. Στεκόμαστε δίπλα τους και ενισχύουμε με τη φωνή μας τις διεκδικήσεις για στελέχωση των υπηρεσιών. Χρειάζονται προσλήψεις και ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού.

    Η λύση στο θέμα των απορριμμάτων είναι η κομποστοποίηση των οικιακών αποβλήτων και η ανακύκλωση. Οι σημερινοί δείκτες είναι απογοητευτικοί με αποτέλεσμα να θάβεται σχεδόν το σύνολο των απορριμμάτων του Δήμου μας. Η σημερινή Δημοτική Αρχή που κάποτε κόπτονταν για το κλείσιμο της Ξερόλακκας έχει σημαντικές ευθύνες και θα της αποδοθούν στην κάλπη της 8ης Οκτωβρίου 2023.

    Τέλος, μετά την επιτόπια αυτοψία στον ΧΥΤΑ, η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» θα κλείσει με ένα μήνυμα προς όλους τους δημότες: Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να διαχωρίζουμε τα απλά σκουπίδια από τα ανακυκλώσιμα. Ετσι θα βοηθήσουμε την ίδια την Πάτρα, τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες καθαριότητας και την ποιότητα της ζωής μας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΦΩΤΟ: Υπέροχη βραδιά στο κάστρο του Ρίου – Εντυπωσιακό το γυναικείο μουσικό συγκρότημα “A companhia artistica”

    Tραγούδια και μελωδίες που αναφέρθηκαν στα πάθη, στον πόνο...

    Στην Πάτρα σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    Σήμερα Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας...

    Ιδού τα διόδια στην Πατρών Πύργου έξω από την Πάτρα! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

    Οπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, τα διόδια...

    Ακρίβεια: “Βραχνάς” για τους γονείς η αγορά σχολικών ειδών

    Λίγες ημέρες πριν χτυπήσει το κουδούνι στα σχολεία ο...