ΚΩΣΤΑΣ ΣΒΟΛΗΣ: Η Πάτρα δικαιούται;

    Ημερομηνία:

    Του Κώστα Σβόλη επικεφαλής δημοτικής παράταξης “Πάτρα Ενωμένη”

    Παραδόθηκε στους πολίτες της Θεσσαλονίκης ένα σπουδαίο έργο που αναβαθμίζει τη ζωή τους. Το Μετρό Θεσσαλονίκης. Αξίζουν τα εύσημα όλοι οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι αλλά και οι αυτοδιοικητικοί και τοπικοί παράγοντες που διαχρονικά οραματίσθηκαν, αιτήθηκαν, επέμειναν, στήριξαν και πέτυχαν την κατασκευή του σπουδαίου αυτού έργου.
    Η Θεσσαλονίκη, η δεύτερη πόλη της Ελλάδας, απέκτησε Μετρό παρά τις διεθνείς οικονομικές αντιξοότητες, παρά τις δυσκολίες της ευρωπαϊκής συγχρηματοδότησης, παρά την πανδημία με τις παρεπόμενες επιπτώσεις, παρά τις κατασκευαστικές δυσκολίες, παρά τις απαραίτητες αρχαιολογικές ανασκαφές, παρά τις δικαστικές προσφυγές. Οι τεχνικές ιδιαιτερότητες και το υψηλό κόστος ξεπεράσθηκαν.
    Το εύλογο ερώτημα που μας δημιουργείται είναι αν δικαιούται κάτι ανάλογο, σε χρηματοδότηση, η τρίτη πόλη της Ελλάδας. Οφείλουμε όλοι μας να ξεπεράσουμε τις αναστολές μας (δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες), να απομειώσουμε τα δεινά του κακού παραγοντισμού και να πούμε ένα μεγάλο ΝΑΙ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    500ευρα: Δυναμική επιστροφή για τα μωβ χαρτονομίσματα στην ευρωπαϊκή αγορά

    Παρότι από τον Απριλίο του 2019 δεν εκδίδεται πλέον...

    «Άξιος εν πάσι»: Εικοσιένα έτη Αρχιερατικής Διακονίας»

    Του Επισκόπου Κερνίτσης Χρυσάνθου, Βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών 19...

    Πάτρα: Δείτε εκατοντάδες φωτό από τη νυχτερινή παρέλαση

      Φαντασμαγορική η νυχτερινή παρέλαση που διήρκησε 5 ώρες. Με...

    Δυτική Ελλάδα: Αθωώθηκε δημοσιογράφος μετά από μήνυση…. γυναίκας «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» (!!!)

    Στην ακροαματική διαδικασία οδηγήθηκε χθες Παρασκευή η εκδίκαση της...