ΚΟΥΓΙΑΣ: Διάβασα την δήλωση αυτής της “σφυρίδας” του Γρηγόρη Λέων και του απαντώ…

    Ημερομηνία:

    Διάβασα την δήλωση αυτής της σφυρίδας, του Γρηγόρη Λέων, που δεν μπορώ να αντιληφθώ πώς βρίσκει χρόνο να μελετάει τις εξελίξεις  στην ιατροδικαστική, αφού τη μισή μέρα την περνά στο δήμο Αθηναίων για το πώς θα καθαριστούν τα σκουπίδια από την Αθήνα, και την άλλη μισή την περνάει σε 5 κανάλια, και του υποβάλλω πέντε ερωτήσεις.

    Η 1η είναι εάν έχει πιάσει νυστέρι στα χέρια του και έχει έστω υπογράψει μια νεκροψία – νεκροτομή.

    Η 2η είναι η εξής: Στο νεκροτομείο έχει πάει, εκτός από το να βγάλει φωτογραφίες ενός πτώματος την ώρα που οι κανονικοί ιατροδικαστές κάνουν νεκροψία – νεκροτομή;

    Η 3η είναι εξής: Έχει υπογράψει ποτέ στην ζωή του πιστοποιητικό θανάτου για οποιοδήποτε θάνατο είτε ανθρωποκτονία, είτε ατύχημα, είτε θάνατο παθολογικής αιτίας;

    Η 4η είναι η εξής: Έχει ποτέ συντάξει έστω και ένα πόρισμα ανθρωποκτονίας με ασφυκτικό θάνατο;

    Η 5η είναι η εξής: Πόσα χρόνια σπούδασε στην Ιταλία και σε ποιο πανεπιστήμιο;

    Η 6η είναι η εξής: Σε ποια ένωση ιατροδικαστών είναι πρόεδρος; Τα μέλη της έχουν κάνει κάποια νεκροψία – νεκροτομή; Είναι περισσότερα  ή λιγότερα από 10;

    Είμαι βέβαιος ότι, αν δώσει έστω και μια ειλικρινή απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις, δεν θα γελάνε τα πλακάκια του νεκροτομείου μόνο, και δυστυχώς αυτός δεν ξέρει ότι στο νεκροτομείο δεν υπάρχουν πλακάκια, άλλα και θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι.

    Υ.Γ.1: Ρε ηθικέ ιατροδικαστή που θέλεις να γίνεις και δήμαρχος στις Κουκουβάουνες, σου έχει πει κανείς πόσο ανήθικο είναι, χωρίς να έχεις διαβάσει τη δικογραφία, να καταρρακώνεις το τεκμήριο αθωότητας μιας φτωχής γυναίκας και, για να οικονομήσεις από την πολιτική, να προσπαθείς να βάλεις φυλακή μια αθώα γυναίκα?

    Υ.Γ.2: Τώρα που θα αρχίσουν να σου έρχονται οι αγωγές και οι μηνύσεις της Σ.Π. και οι πειθαρχικές καταγγελίες στον Ιατρικό Σύλλογο για όλα τα ποινικά αδικήματα που έχεις διαπράξει εις βάρος της, να δω αν θα γελάς η θα κλαις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πέτρος Φιλιππίδης: Δέχεται προτάσεις για να επιστρέψει στο θέατρο

    Στην εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Ιωάννας Μαλέσκου βγήκε ζωντανά...

    Μισθοί – συντάξεις: Πότε έρχονται αυξήσεις και νέα επιδόματα – Ολες οι αλλαγές

    Ένα εξάμηνο οικονομικών ενισχύσεων ξεκινά από τώρα και θα...

    Πάτρα: KFC και στο κέντρο της πόλης

    Φαίνεται πως μια από τις πιο γνωστές και δημοφιλείς...