Κρεατόσουπα με ντομάτα και κοφτό μακαρόνι

    Ημερομηνία:

    Θερμαντική και πεντανόστιμη κρεατόσουπα με πλούσια γεύση ντομάτας, ό,τι πρέπει για το καθημερινό τραπέζι της οικογένειας.

    Διαδικασία

    Βήμα 1

    Σε ευρύχωρη κατσαρόλα βάζουμε το μοσχάρι με τα δαφνόφυλλα, τους κόκκους πιπεριού και τόσο νερό ώστε να σκεπάζεται εντελώς το μοσχάρι.

    Βήμα 2

    Βράζουμε σε μέτρια φωτιά όσο χρειάζεται για να μαλακώσει το κρέας και ξαφρίζουμε για όση ώρα χρειάζεται. Επιπλέον προσθέτουμε τακτικά όσο ζεστό νερό χρειάζεται για να παραμείνει το μοσχάρι με αρκετό ζωμό, περίπου 1.200 ml υγρά.

    Βήμα 3

    Όταν το μοσχάρι έχει σχεδόν μαγειρευτεί, προσθέτουμε όλα τα λαχανικά, το ελαιόλαδο, την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι.

    Βήμα 4

    Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 15΄, σε μέτρια φωτιά και τέλος προσθέτουμε το κοφτό μακαρόνι μαγειρεύουμε για 20΄. Ανακατεύουμε τακτικά και αν χρειαστεί, προσθέτουμε επιπλέον λίγο ζεστό νερό, ώστε να παραμείνει το φαγητό σούπα.

    Βήμα 5

    Αποσύρουμε και σερβίρουμε την κρεατόσουπα καυτή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Διαρροή νερού στο Λούβρο «έπνιξε» 400 σπάνια βιβλία στο Τμήμα Αιγυπτιακών Αρχαιοτήτων

    Τα προβλήματα δεν έχουν τέλος για το Μουσείο του Λούβρου στη Γαλλία....

    Σοκολάτα: Τα μυστικά που απογειώνουν την τιμή της

    Σε πρωτόγνωρα ύψη βρίσκεται εδώ και μήνες η τιμή της...

    Θεσσαλονίκη: «Όλοι ξέρουμε ότι τους αξίζει αυτό που παίρνουν» λένε οι αυτοαποκαλούμενοι «τιμωροί παιδόφιλων»

    Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων...