Κρεατόσουπα με ντομάτα και κοφτό μακαρόνι

    Ημερομηνία:

    Θερμαντική και πεντανόστιμη κρεατόσουπα με πλούσια γεύση ντομάτας, ό,τι πρέπει για το καθημερινό τραπέζι της οικογένειας.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Διαδικασία

    Βήμα 1

    Σε ευρύχωρη κατσαρόλα βάζουμε το μοσχάρι με τα δαφνόφυλλα, τους κόκκους πιπεριού και τόσο νερό ώστε να σκεπάζεται εντελώς το μοσχάρι.

    Βήμα 2

    Βράζουμε σε μέτρια φωτιά όσο χρειάζεται για να μαλακώσει το κρέας και ξαφρίζουμε για όση ώρα χρειάζεται. Επιπλέον προσθέτουμε τακτικά όσο ζεστό νερό χρειάζεται για να παραμείνει το μοσχάρι με αρκετό ζωμό, περίπου 1.200 ml υγρά.

    Βήμα 3

    Όταν το μοσχάρι έχει σχεδόν μαγειρευτεί, προσθέτουμε όλα τα λαχανικά, το ελαιόλαδο, την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι.

    Βήμα 4

    Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 15΄, σε μέτρια φωτιά και τέλος προσθέτουμε το κοφτό μακαρόνι μαγειρεύουμε για 20΄. Ανακατεύουμε τακτικά και αν χρειαστεί, προσθέτουμε επιπλέον λίγο ζεστό νερό, ώστε να παραμείνει το φαγητό σούπα.

    Βήμα 5

    Αποσύρουμε και σερβίρουμε την κρεατόσουπα καυτή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Nappuccino: Αυτή η νέα τάση που αλλάζει τον ύπνο μας

    Σε μια εποχή που μας θέλει συνεχώς σε εγρήγορση,...

    Nαστάζια Μητροπούλου: Τα πάντα ΟΛΑ άλλαξαν για το κορίτσι του Θέμου!

    Εχοντας αφήσει πίσω της όλα τα άσχημα που βίωσε, η Ναστάζια...

    Οι 10 κορυφαίοι εφοπλιστές που κυριαρχούν στην παγκόσμια αγορά ξηρού φορτίου το 2025 – Ηγετική η παρουσία της Ελλάδας

    Από το σιδηρομετάλλευμα και τον άνθρακα έως τα δημητριακά και τα λιπάσματα, η ναυτιλία...

    Η Ελληνίδα μάνα και το σπιτικό φαγητό από το ’50 έως σήμερα

    Η εικόνα μιας μητέρας που κυνηγάει το μικρό της...