Κρεατόσουπα με ντομάτα και κοφτό μακαρόνι

    Ημερομηνία:

    Θερμαντική και πεντανόστιμη κρεατόσουπα με πλούσια γεύση ντομάτας, ό,τι πρέπει για το καθημερινό τραπέζι της οικογένειας.

    Διαδικασία

    Βήμα 1

    Σε ευρύχωρη κατσαρόλα βάζουμε το μοσχάρι με τα δαφνόφυλλα, τους κόκκους πιπεριού και τόσο νερό ώστε να σκεπάζεται εντελώς το μοσχάρι.

    Βήμα 2

    Βράζουμε σε μέτρια φωτιά όσο χρειάζεται για να μαλακώσει το κρέας και ξαφρίζουμε για όση ώρα χρειάζεται. Επιπλέον προσθέτουμε τακτικά όσο ζεστό νερό χρειάζεται για να παραμείνει το μοσχάρι με αρκετό ζωμό, περίπου 1.200 ml υγρά.

    Βήμα 3

    Όταν το μοσχάρι έχει σχεδόν μαγειρευτεί, προσθέτουμε όλα τα λαχανικά, το ελαιόλαδο, την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι.

    Βήμα 4

    Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 15΄, σε μέτρια φωτιά και τέλος προσθέτουμε το κοφτό μακαρόνι μαγειρεύουμε για 20΄. Ανακατεύουμε τακτικά και αν χρειαστεί, προσθέτουμε επιπλέον λίγο ζεστό νερό, ώστε να παραμείνει το φαγητό σούπα.

    Βήμα 5

    Αποσύρουμε και σερβίρουμε την κρεατόσουπα καυτή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    H ομάδα Νεανίδων της ΝΕΠ στον Φωκίωνα Ζαΐμη

    Η ομάδα Νεανίδων (Κ17) της ΝΕΠ ξεκίνησε, στα Χανιά...

    ΕΓΛΥΚΑΔΑ ΠΑΤΡΑΣ: Αρπαξε κουζινομάχαιρο και γλίτωσε από τους μπουκαδόρους! Πήδαγαν τα κάγκελα σαν… μαϊμούδες!

    Απρόσκλητους επισκέπτες δέχθηκε στην μονοκατοικία του χθες το πρωί άνδρας...

    ΘΕΜΗΣ ΜΠΑΚΑΣ: 13 ώρες δουλειάς και 2 ευρώ για να κάνεις ανάληψη από ΑΤΜ  

    Του Θέμη Μπάκα Σε μια εποχή που οι ευρωπαϊκές κοινωνίες...

    Βίντεο: Καταγραφή φυσητήρα στον Αργολικό – Ο «γίγαντας» των θαλασσών κοντά στο Άστρος Κυνουρίας

    Μοναδικό θέαμα στον Αργολικό Κόλπο, με μέλη του «Αρχιπέλαγος» να καταγράφουν...