Κρεατόσουπα με ντομάτα και κοφτό μακαρόνι

    Ημερομηνία:

    Θερμαντική και πεντανόστιμη κρεατόσουπα με πλούσια γεύση ντομάτας, ό,τι πρέπει για το καθημερινό τραπέζι της οικογένειας.

    Διαδικασία

    Βήμα 1

    Σε ευρύχωρη κατσαρόλα βάζουμε το μοσχάρι με τα δαφνόφυλλα, τους κόκκους πιπεριού και τόσο νερό ώστε να σκεπάζεται εντελώς το μοσχάρι.

    Βήμα 2

    Βράζουμε σε μέτρια φωτιά όσο χρειάζεται για να μαλακώσει το κρέας και ξαφρίζουμε για όση ώρα χρειάζεται. Επιπλέον προσθέτουμε τακτικά όσο ζεστό νερό χρειάζεται για να παραμείνει το μοσχάρι με αρκετό ζωμό, περίπου 1.200 ml υγρά.

    Βήμα 3

    Όταν το μοσχάρι έχει σχεδόν μαγειρευτεί, προσθέτουμε όλα τα λαχανικά, το ελαιόλαδο, την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι.

    Βήμα 4

    Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 15΄, σε μέτρια φωτιά και τέλος προσθέτουμε το κοφτό μακαρόνι μαγειρεύουμε για 20΄. Ανακατεύουμε τακτικά και αν χρειαστεί, προσθέτουμε επιπλέον λίγο ζεστό νερό, ώστε να παραμείνει το φαγητό σούπα.

    Βήμα 5

    Αποσύρουμε και σερβίρουμε την κρεατόσουπα καυτή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το 66% των εταιρειών «ζόμπι» της κρίσης χρέους εξυγιάνθηκε

    Υγιείς θεωρούνται πλέον δύο στις τρεις επιχειρήσεις που βρέθηκαν...

    Η γυναίκα που χάρισε 26 δισεκατομμύρια –Δεν ξέχασε ποτέ τα 1.000 δολάρια που την «έσωσαν» κάποτε

    15 Δεκεμβρίου  2020 Η MacKenzie Scott ανακοινώνει ότι δωρίζει ποσό...

    Πορεία του Ρουβίκωνα έξω από την οικία της Νίκης Κεραμέως

    Μέλη του Εργατικού Τομέα του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν πορεία έξω από το σπίτι...

    Τι φέρνουν οι αυξήσεις συντάξεων του 2026

    Μικρές αναπροσαρμογές στις συντάξεις, της τάξεως του 2,4% σε μεικτό επίπεδο,...