Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρή η 33χρονη τουρίστρια που έπεσε από μεγάλο ύψος στη Μονή Πρέβελης

    Ημερομηνία:

    Την απόφαση να προχωρήσουν στην δωρεά οργάνων πήρε η οικογένεια της 33χρονης Αμερικανίδας τουρίστριας, η οποία είχε τραυματιστεί στην Πρέβελη στην Κρήτη, πέφτοντας σε χαράδρα, κατά τη διάρκεια πεζοπορίας, την προπαραμονή των Χριστουγέννων.

    Η άτυχη τουρίστρια που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων στην Κρήτη, από τις 23 Δεκεμβρίου οπότε και συνέβη το ατύχημα, είναι εγκεφαλικά νεκρή και οι δικοί της άνθρωποι πήραν τη γενναία απόφαση.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι χειρουργικές ομάδες που έχουν έρθει στο νησί για τη λήψη των οργάνων είναι από το Λαϊκό και το Ωνάσειο Νοσοκομείο.

    Η άτυχη γυναίκα, η οποία είχε χάσει το μωρό που κυοφορούσε από την πτώση, πάλεψε σκληρά, όμως τα βαριά χτυπήματα στο κεφάλι και στον θώρακα επέφεραν το μοιραίο.

    Η 33χρονη βρέθηκε στην περιοχή την περασμένη Δευτέρα (23.12.2024) μαζί με τον σύντροφό της, όταν γλίστρησε και έπεσε από μεγάλο ύψος, σε δύσβατο σημείο.

    Ο σύντροφός της κάλεσε σε βοήθεια στις 2:00 περίπου το μεσημέρι και ξεκίνησε μια πολύωρη επιχείρηση διάσωσης.

     Στην επιχείρηση συμμετείχαν 21 πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου, των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Αγίας Φωτεινής, Σπηλίου, Ανωγείων, της ορειβατικής ομάδας της 3ης Ε.Μ.Α.Κ. και της ομάδας Σ.μη.Ε.Α. Ηρακλείου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μητσοτάκης από Σύνοδο Κορυφής: Θετικό ότι η αμυντική θεώρηση της Ευρώπης εκτείνεται σε 360 μοίρες όπως ζητούσε η Ελλάδα

    Στα ζητήματα της αμυντικής θωράκισης της Ευρώπης, των ευρωπαϊκών...

    Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ – 36 συλλήψεις- Δεσμεύτηκαν 29 τραπεζικοί λογαριασμοί

    Σε τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ζημιά που προκλήθηκε...

    Γιατί τα σκυλιά στην Ιαπωνία ζουν περισσότερο

    Ενώ η μέση διάρκεια ζωής των σκύλων σε πολλές...