Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε νηπιαγωγείο της Πάτρας – Σε έλλειψη το φάρμακο για την προληπτική αγωγή των παιδιών

    Ημερομηνία:

    Ανάστατοι είναι οι γονείς 40 νηπίων στην Πάτρα, καθώς στο σχολείο τους καταγράφηκε κρούσμα μηνιγγίτιδας σε ένα κοριτσάκι 4 ετών, που ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

    Ωστόσο, θα πρέπει και τα υπόλοιπα παιδάκια να ακολουθήσουν ειδική φαρμακευτική αγωγή προληπτικά. Μια αγωγή όμως που… είναι σε έλλειψη!
    Το φάρμακο δεν υπάρχει σε φαρμακεία της Πάτρας κι έτσι οι γονείς αναγκάζονται να πάνε σε γειτονικές πόλεις για να το βρουν. Στον Πύργο ή στο Αγρίνιο και να ανταλλάσσουν δόσεις φαρμάκων για να καλυφθούν όλα τα παιδιά σύμφωνα με το Open.

    Πάντως σύμφωνα με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος σήμερα θα λυθεί το πρόβλημα αφού έχουν εξασφαλισθεί όλες οι απαιτούμενες δόσεις για τα παιδάκια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτή είναι η καλύτερη ώρα να ανεβείτε στη ζυγαριά – Τέσσερα tips για ακριβείς μετρήσεις

    Δεν είναι ανάγκη να φοβάστε την ένδειξη στη ζυγαριά....

    Η Skye Sutton σε σκάφος στην ακτή Αμάλφι

    Η Skye Sutton μας δείχνει τα εντυπωσιακά οπίσθια της...

    ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΠΑΤΡΙΝΟ… αλλά ΟΠΕΚΕΠΕ! Δήλωνε μηδενικό ΦΠΑ έμπορος της Ρήγα Φεραίου και… τα ‘παιρνε “χοντρά” ελέω covid

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%85%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac-%ce%bf%cf%80%ce%b5%ce%ba%ce%b5%cf%80%ce%b5-%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%ce%bd/