ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Αγνωστος πυροβολεί γάτες με αεροβόλο

    Ημερομηνία:

    Στο Μιντιλόγλι, και πιο συγκεκριμένα στην συμβολή της οδού Αγίου Κωνσταντίνου με την 25ης Μαρτίου, έχει εντοπιστεί ένα εξαιρετικά ανησυχητικό φαινόμενο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος δράστης χρησιμοποιεί αεροβόλο όπλο για να σκοτώνει αδέσποτες γάτες, προκαλώντας τρόμο και οργή στους κατοίκους της περιοχής.

    Μία από τις γάτες που έπεσε θύμα αυτής της βάρβαρης πράξης ανήκει σε έναν ντόπιο κάτοικο, ο οποίος μοιράστηκε την ακτινογραφία του τραυματισμένου ζώου. Η γάτα υπέστη σοβαρά τραύματα και χαροπαλεύει μεταξύ ζωής και θανάτου. Παρά τις προσπάθειες να τη σώσουν, ο κάτοικος ανέφερε ότι τις τελευταίες μέρες έχει παρατηρήσει πολλές νεκρές γάτες στην περιοχή, γεγονός που τον έχει βαθιά ενοχλήσει και θυμώσει.

    Φλίγκος

    Για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση, σχεδιάζεται η τοποθέτηση καμερών ασφαλείας σε σημεία της περιοχής. Μόλις συλλεχθούν οι απαραίτητες αποδείξεις, θα γίνει καταγγελία στις αρχές για να εντοπιστεί και να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος. Οι κάτοικοι εκφράζουν την αποφασιστικότητά τους να μην επιτρέψουν τέτοιες πράξεις βίας και ωμότητας να συνεχίζονται ατιμώρητες.

    Η τοπική κοινότητα καλείται να ενωθεί και να αντιδράσει, ώστε να σταματήσει αυτή η απαίσια συμπεριφορά και να διασφαλιστεί η ασφάλεια των αθώων ζώων. Το γεγονός αυτό θυμίζει την ανάγκη για μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και δράση για την προστασία των ζώων, καθώς και την επιβολή αυστηρών κυρώσεων σε όσους διαπράττουν τέτοιες πράξεις βιαιότητας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Tι δείχνει έρευνα για τους άνδρες που κερδίζουν λιγότερα χρήματα από τις γυναίκες τους

    Οι έρευνες δείχνουν ότι τα χρήματα που κερδίζουμε μπορούν...

    Στις 11 Ιουνίου στην Πάτρα οι Νίκος Πορτοκάλογλου και Γιάννης Κότσιρας

    Το φετινό καλοκαίρι, δύο από τους σημαντικότερους και πιο...

    ΔΕΔΔΗΕ: Έρχονται 2.760.000 έξυπνοι μετρητές – Πότε θα αντικατασταθούν σε όλη τη χώρα

    Στην προμήθεια 2.760.000 έξυπνων μετρητών νέας γενιάς και νέου κεντρικού συστήματος Meter...

    Τρία εκατομμύρια αυτοκίνητα στην Αθήνα: Οι αιτίες και οι προτάσεις για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού

    Περί τα τρία εκατομμύρια αυτοκίνητα κυκλοφορούν σήμερα στο λεκανοπέδιο της Αττικής, επιβαρύνοντας...