Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Αλέξανδρου Χάχαλη «Πλησιάζουν τα 200, 1821-2021»

    Ημερομηνία:

    Το δεύτερο κατά σειρά συγγραφικό του πόνημα σατυρικής ποίησης κυκλοφόρησε ο διεθνούς φήμης Πατρινός μουσικοσυνθέτης Αλέξανδρος Χάχαλης, το οποίο είναι αφιερωμένο στην 200στή επέτειο από το ξέσπασμα της Επανάστασης του 1821και φέρει τον τίτλο «Πλησιάζουν τα 200, 1821-2021».

    Ο Αλέξανδρος Χάχαλης, ένας σημαντικός καλλιτέχνης υπηρέτης της μουσικής που συνυπήρξε για πολλά χρόνια με μεγάλους καλλιτέχνες στη Νέα Υόρκη, εκτός από τη μουσική έχει και συγγραφικό ταλέντο, με έντονο το Αριστοφανικό πνεύμα.

    Καυστικός και διεισδυτικός, στηλιτεύει το πολιτικό σύστημα και το οικονομικό και πνευματικό κατεστημένο της Ελλάδας, το οποίο με τις επιλογές του θέτει σε κίνδυνο τα όσα κέρδισαν με αγώνες και αίμα οι ήρωες της Επανάστασης.

    Το νέο βιβλίο του Αλέξανδρου Χάχαλη, «Πλησιάζουν τα 200, 1821-2021», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ινφογνώμων του Σάββα Καλλεντερίδη, προλόγισαν μεταξύ άλλων οι:

    Γεώργιος Κασιμάτης, Καθηγητής του Συνταγματικού Διακαίου, Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, πρ. Πρύτανης & Καθηγήτρια στο ΠΑΜΑΚ – Πρόεδρος «Τιμή στο 21», Φωκίων Ζαΐμης, Αντιπεριφερειάρχης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Εκδότης, Κρίς Σπύρου, Πρόεδρος Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Πολιτικός κ.ά.

    Χαρακτηριστικό είναι το σημείωμα της Δικηγόρου Αριάδνης Νούκα, στον πρόλογο του βιβλίου:

    «Το ταχύτατα ανερχόμενο αστέρι του πολυταλαντούχου Αλέξανδρου Χάχαλη, μετά το πρώτο και πετυχημένο βιβλίο του «Εν Κράτει Ακρατείας», μας χαρίζει τώρα το δεύτερο, με τίτλο που βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας: ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ 200, 1821-2021. Στις γραμμές του κλείνεται η ελληνική ψυχή, που θα φωτίσει τα σκοτάδια του απειλητικά ανερχόμενου εθνομηδενισμού.»

    Το βιβλίο διακινεί ο εκδοτικός οίκος «ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ» (Φιλελλήνων 14, 10557 Αθήνα, τηλ. 210. 3316036) και όσοι επιθυμούν να το προμηθευτούν, μπορούν να το εξασφαλίσουν μέσω του διαδικτύου, στέλνοντας σχετικό μήνυμα στο info@infognomon.gr

    Το βιβλίο ξεδιπλώνεται σε 82 σελίδες και τιμάται 12 ευρώ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι της στην Σαντορίνη

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι...

    Τιμές-ρεκόρ σε κοτόπουλο και γαλοπούλα: Πώς επιβαρύνονται τα ελληνικά νοικοκυριά

    Τόσο το κοτόπουλο όσο και η γαλοπούλα , έχουν πλέον γίνει σχετικά ακριβά...

    Αυτή είναι η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους οδηγούς

    Η Νορβηγία παραμένει η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους χρήστες του οδικού δικτύου, με...

    ΠΑΤΡΑ: Αλλο ένα επικίνδυνο κτίριο από τα… αμέτρητα της πόλης

    Ένα ακόμα κτίριο κινδύνου, στην οδό Πανεπιστημίου. Βρίσκεται σε...